Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: Americanii nu e prosti (video)

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Am discutat cu vreo 2-3 militari romani (vecini cu mine) care au stat 6 luni intr-o baza militara din Irak, cu militari americani. Prima mea intrebare:
    -"cum sunt amercianii? tot asa de gasca, cum suntem noi?"
    -bai, sunt cam saraci cu dhul, modesti intelectual, dar foarte corecti si disponibili si te ajuta daca ai nevoie de ceva (americanii puteau cumpara f ieftin produse it si-i mai ajutau si pe romani). Cu o singura conditie: sa fii tu la randul tau corect.

O ultima intrebare:
    -ei navigheaza pe net? se uit ala tv? la ce se uita?
    -astia n-au treaba cu netul, si la tv se uita la sporturile lor traditionale, fotbal american , baseball. (evident, era vorba de militari amerciani, deci cei care nu au de ales alta cariera, si nu putem generaliza la nivelul unei intregi natii)

Acu eu nu stiu nimic despre america, decat din auzite. Si nici nu sunt de acord ca au ceva cu o anume natie, ei fac misto de dragul mistoului si al audientei tv:asta am constatat la Jay Leno Show (sa vezi acolo mistouri (despre Bush), nu ca la noi, pe antena 2) Hai ca rimeaza un pic!

PS Si ca sa facem o mica comparatie intre cele 2 natii: vedeti ce programe de protectie a animalelor au americanii si ce realitati exista in sistemul de sanatate din romania (am un exemplu chiar din familie, maica-mea era sa moara cu zile, de 2 ori in 6 luni, anul trecut).
    Dar cum romanul s-a nascut mistocar, hai sa facem si noi misto un pic de ei, ca tot o duc mai bine ca noi, si parca ne irita subiectele astea legate de bunastare, bani, etc. Asa ca, pe ei fratilor!

PPS Si un link despre romanii nascuti poeti, sau povestitori (eu cel putin m-am prapadit de ras):
    YouTube - Capra cu trei iezi in tiganeste
    Ultima modificare făcută de Michael; 13th February 2008 la 09:01.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Michael Vezi Post
    vedeti ce programe de protectie a animalelor au americanii si ce realitati exista in sistemul de sanatate din romania
    S-ar bucura romanul de rand daca spitalele din Romania ar fi pe jumatate asa de curati ca o clinica veterinara din USA!!!
    Tara lu' peste
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

S-ar bucura romanul de rand daca spitalele din Romania ar fi pe jumatate asa de curati ca o clinica veterinara din USA!!!
    Lol, chiar zilele trecute vorbeam cu un prieten...era la mine si am dat pe ceva Animal Planet si era o emisiune din aia cu "pet rescue". Trata ceva catzelus...intr-un spital cum nu stiu daca exista pe la noi. Imi plac foarte mult animalele, dar daca ar fii sa salvez viata unui om sau al unui catel as alege omul, clar...deci decat sa faci un spital de caini in America, mai bine bagi banii aia intr-un spital de oameni in Africa

Tara lu' peste
    Asta e, deal with it, sau emigreaza. Daca ne tot plangem ca tara noastre e de rahat, nu putem face nimic aici, nu avem variante, nu ne putem afirma si tot bla bla-ul de rigoare, nu rezolvam nimic

mariuskl este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

mi-am adus aminte cu ocazia vizionarii acestui filmulet de un alt filmulet. Era de fapt un reportaj facut de Jay Leno. Watch it:

youtube.com/watch?v=oAhkbrXUyS0 - nu ma lasa sa postez linkuri asa ca..vedeti voi cum faceti.

Si asta e facut de americani

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

Exact ce ziceam, media lor ii preezinta ca pe niste tampiti...deci nu e vina noastra

YouTube - Jay Leno interview with young America

Am pus link-ul sa fie link

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Video CMS
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd February 2009, 00:46
  2. plugin video pt WP
    De mamulea în forumul Client side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th January 2009, 17:51
  3. Tutorial video SEO nou
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2008, 21:44
  4. Oameni prosti :(
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th January 2008, 18:27
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st June 2007, 19:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente