Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Americanii nu e prosti (video)

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

Am stat in State o luna si sunt destul de ciudati. Nu poti sa nu ii vezi ca pe niste robotei sincer, pentru ca majoritatea is foarte influentabili de media. Toti zambesc tot timpul, parca nu au nici o problema...nush, e creepy.

In comparatie, am mai fost prin Franta, Germania, Norvegia, Ungaria, Belgia sau Suedia si aici oamenii sunt mult mai "down to Earth".

PS. Cu mentiunea ca in Franta is de-a dreptul tampiti

Edit: de acord cu tine, minus o chestie: multe din inventiile Americanilor se datoreaza "foreigners"ilor. Pentru ca in America sunt putini Americani si multi imigranti.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 9th February 2008 la 00:15.

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Cu mentiunea ca in Franta is de-a dreptul tampiti
    aici sunt de acord cu tine ce am mai patit eu in franta aoleoo

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    nu am vazut "live" tara lor, dar nu cred ca e mai frumoasa;
    LOL, atunci ce argumente aduci? Mai uita-te la poze, fa rost de o viza, si lasa ochelarii de cal

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Federals Vezi Post
    LOL, atunci ce argumente aduci? Mai uita-te la poze, fa rost de o viza, si lasa ochelarii de cal
    LOL? mai bine as zice WTF? e din aceeasi zona pe care observ ca o admiri;

ai nevoie de argumente pentru o impresie? iti recomand sa iti pui ochelarii la loc.. macar aia de citit si sa vezi ce am scris;

daca tu ai pretentia ca esti stapanul adevarului absolut.. atunci "no comment" (tot ca sa fiu in tema cu subiectul discutiei);
    daca ai pretentia ca ce iti place tie e frumos si restul nu.. atunci eu cred ca tu esti cel cu ochelari de cal.. si sunt asa eficienti ochelarii astia.. incat nici nu iti dai seama ca ii ai;

am scris clar ca nu am fost la ei ca sa aduc o lista tehnica de argumente pentru comparatie (mi s-a parut decent sa specific asta ca sa poata cei care citesc sa evalueze corect spusele mele);

ok, vrei argumente? uite argumente atunci:
    imi place.. pentru ca.. imi place;
    respectiv: nu imi place.. pentru ca.. nu imi place
    sunt suficiente? sau mai trebuie?

ps. no ofense intended;
    just a bad mood and one unlucky comment

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

Problema e ca noi vedem America prin media Americana, care de multe ori da impresia de superficialitate, aroganta, shallowness, etc.

Chiar ma uitam zilele trecute la un episod din Friends in care unui personaj ii se lasa la un bar un tip de cateva zeci de mii de dolari si zice

"You're suppose to double the tax, not double the tax of Romania"

Si mai is mii de exemple in care isi bat joc de alte tari in filmele/serialele/show-urile Americane, just for the fuck of it si au o atitudine aroganta.

Concluzia: TV-ul e de vina.

Federals este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    29th November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    612
    Putere Rep
    35

Implicit

Mass-media chiar e cea mai proasta metoda de a-ti face o parere despre o tara. Mai ales ca subiectele "de senzatie" sunt de obicei anti-tara respectiva.

Cand mergi acolo si incerci sa vezi si partea pozitiva a lucrurilor, iti schimbi si mentalitatea, in bine.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

Complet de acord. Dar nu e vina noastra ca mass-media lor ii prezinta pe ei ca niste oameni stupizi

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Ok baieti... hai sa va zic si parerea mea. Luati-o cum vreti... e doar o parere personala. Am fost acolo, mi-am facut prieteni, ce-i drept, multi dintre ei fara facultati, dar am cunoscut si oameni de la care aveai multe de invatat.
    Ceea ce e filmat, sunt oameni din prima categorie de care va ziceam, + hai sa zicem vreo unu doi americani mai rasariti.
    Marea parte a americanilor habar nu au cum arata New York-ul. Am fost pe toata coasta de est: Boston, New York, Washington DC. Nu poti sa zici ca sunt distante atat de mari de parcurs intre aceste locatii. Dar ei pur si simplu nu sunt curiosi sa vada altceva.
    Nu-i intereseaza cum arata New York-ul, ce sa mai vorbim de Europa, Asia sau Africa. Ma intrebau ce mancam, daca folosim tot dolari, daca vorbim acolo tot engleza...
    E drept ca unii stiau de Dracula - Trasilvania dar nicidecum de Romania(toti or fi vazut filme cu vampiri).

Credeti-ma ca mare parte din ei habar nu au de restul lumii. Pentru ca nu ii intereseaza. Ii intereseaza doar in masura in care o tara are de-a face direct cu ei. Irak, Iran, Korea.... toti au auzit de ele... toti stiu ca trebuie sa le distruga... si chiar se tem de ei intr-o anumita masura.

Deci, chiar si regizat, filmuletul nu exagerat. Astia sunt, atata stiu, mare parte din ei. Intr-adevar sunt si multi destepti, scoliti, mult mai profesionisti decat noi. Dar ei nu fac parte din filmuletul de mai sus.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

Evident, la 500 de milioane (sau cati sunt?) bazati pe o economie puternica, e normal sa iasa si o gramada de minti rasarite. Pt ca si chinezii is multi, dar mai putini ies la suprafata

Un thread destul de interesant de pe Digital Point (sper ca nu imi iau ban ca postez link-ul altui forum) pe aceeasi tema:

Americans are not stupid.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de pustiu Vezi Post
    Credeti-ma ca mare parte din ei habar nu au de restul lumii. Pentru ca nu ii intereseaza. Ii intereseaza doar in masura in care o tara are de-a face direct cu ei. Irak, Iran, Korea.... toti au auzit de ele... toti stiu ca trebuie sa le distruga... si chiar se tem de ei intr-o anumita masura.
    Aceasta idee ar putea suna a teoria conspiratiei dar... mi se pare ca un popor mai stupid e mai usor de condus, de influentat, de tinut in frau...
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Video CMS
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd February 2009, 00:46
  2. plugin video pt WP
    De mamulea în forumul Client side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th January 2009, 17:51
  3. Tutorial video SEO nou
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2008, 21:44
  4. Oameni prosti :(
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th January 2008, 18:27
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st June 2007, 19:17

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente