ultima carte citita: EFICIENTA IN 7 TREPTE acum 2 zile terminata.
a citit cineva: The Tipping Point? am citit cateva randuri din ea (la diverta) insa nu prea ma convins.
ultima carte citita: EFICIENTA IN 7 TREPTE acum 2 zile terminata.
a citit cineva: The Tipping Point? am citit cateva randuri din ea (la diverta) insa nu prea ma convins.
Ultima modificare făcută de No_name; 2nd July 2009 la 05:50.
O carte superba, merita citita, impreuna si cu The Outliers. Am postat acum catva timp despre cartea lui Malcom Gladwell.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
@no_name: Ai mai citit niste carti interesante, posteaza-le te rog, ca am pierdut link-urile
@Marius Mailat: Ai reusit sa citesti vreo carte din lista de asteptare? Impresii?
Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 2nd July 2009 la 11:15.
Am terminat The Outliers (Malcom Gladwell) si Freakonomics
( Steven D. Levitt, Stephen J. Dubner ). O sa imi fac timp sa scriu despre ele, Outliers este un must read.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Mi-a placut foarte mult John Caples - "Tested Advertising Methods". Foarte concisa, ofera sfaturi pragmatice de a scrie texte pt o reclama (se aplica si in cazul textelor web).
Poate fi gasita la Amazon UK, cu tot cu shipping m-a costat aprox. 20 de euroi.
Acum citesc o carte foarte interesanta: Seth Godin - Tribes: We Need You to Lead Us...o am in format electronic, pe ebook reader, o recomand cu caldura, merita citita.
semnatura conforma cu regulamentul
1. Cateva din cartile lui Robert Kiyosaki, si anume: Tata bogat, tata sarac. Cadranul Banilor. Tanar si bogat.
2. De la idee la bani - Napoleon Hill
3. Secretul bogăţiilor - Napoleon Hill
4. Descoperă forţa din tine (vol. I + vol. II) - Anthony Robbins
5. Conducta de milioane - Burke Hedges
6. uitasem ... 100 de cai spre automotivare - Steve Chandler - o carte usor de citit, fiind structurata in 100 de mici capitole. o recomand cu toata caldura. mi-a placut foarte mult povestioara cu Arnold Schwarzenegger - care de altfel pentru mine este un fel de role model.
mai sunt dar nu imi mai aduc aminte acum ... m-am axat o perioada pe NLP (programare neuro lingvistica) deoarece in asa zisul job de "web-developer" pe care il am, de ce le mai multe ori, imi este greu sa ma motivez sa lucrez, ca sa mai pot da nastere unui nou site, sa mai dezvolt un proiect deja existent etc (cel putin in cazul meu). chiar recomand: Descoperă forţa din tine (vol. I + vol. II) - Anthony Robbins si Eficienta in 7 trepte - celor interesati de automotivare, cunoastere interioara, self improving etc.
o carte citita relativ recent, care nu e nici de web nici business nici NLP, insa care mi-a placut: Confesiunile unui cap al Mafiei de Carlo, Philip.
ok. m-ai convins, o voi cumpara cat de curand. am vazut ca si Shoemoney o recomanda intr-un post alaturi cu The Dip - Seth Godin
Freakonomics - o aveam deja la bookmarks si eu vreau sa o citesc.
Desi e o carte mica e greu sa o citesti repede, trebuie pe bucati altfel nu ramai cu nimic. E exact cartea care vine sa desfinteze (partial) teoriile lui Malcom Gladwell (micile modificari fac diferenta, si carte e parca axata si pe acelasi exemple de viralitate - aka mizeria din metrou etc )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)