Am peste 30 de posturi si peste o luna vechime ... Si tot nu-mi dau seama de ce nu pot posta.
Am peste 30 de posturi si peste o luna vechime ... Si tot nu-mi dau seama de ce nu pot posta.
N-ai reputatia pe +. Cel mai probabil, mare parte dintre cele 32 de posturi ale tale au fost facute in graba, fara a aduce nimic util comunitatii, iar utilizatorii te-au taxat.
Dar nu e capat de tara, lasa comentarii utile si vei indrepta situatia![]()
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
90..% din feedback primite sunt negative si multe sunt date fara rost
De exemplu eu acum daca vreau sa ajut comunitatea cu anumite servicii la preturi bune, nu pot din cauza unor useri anonimi care singurul lor rost pe acest forum e sa dea cat mai multe feedback negative
Seopedia nu e OLX, iar market place-ul este un privilegiu, nu un drept. Ia-o usor, vino cu posturi utile comunitatii si pozitivele nu vor inceta sa vina.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mi-ai dat mult de munca, ti-am sters constant o gramada de posturi inutile. Nu sunt anonim si nu e singurul meu rost pe forum sa dau feedback negativ.
Scopul tau, cand vinzi servicii la preturi bune, nu este sa ajuti pe cineva, ci sa faci bani. Si pe restul oamenilor de aici nu-i intereseaza sa faci tu bani, nu e problema lor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)