Cititi primul post va rog...
Cititi primul post va rog...
Va rog ca pe viitor cei care posteaza pe thread-ul acesta sa includa titluri ale unor carti din sfera bussiness-ului,nu asa cum a postat aici cineva o carte SF.Sfera bussiness poata sa includa:afaceri,management,marketing,relatii internationale,economie,finante,&related stuff.
O noua carte pe lista:
Dale Carnagie-Secretele Succesului-Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent.Editura Curtea Veche.
Alta carte foarte interesanta care s-a vandut acum cateva luni impreuna cu Saptamana Financiara,dar poata fi gasita si in librarii:John Perkins-Confesiunile unui asasin economic.Recomand cu caldura aceasta carte.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
E bai daca nu citesc carti si ma informez din surse mai compacte si la subiectul care ma intereseaza?
Sincer nu am rabdare sa citesc. Prefer sa citesc putin din ce ma intereseaza, sa pun in practica si sa testez. Ca doar cu teoria e greu.
Totusi, ultima carte citita e SEObook de la Aaron Wall, care e destul de utila, insa am gasit in alte parti informatii mai specifice pe unele aspecte. O alta carte care am inceput sa o citesc e Seth Godin - The Dip (Knowing When to Quit), dar nu m-a prins cum am crezut ca ma va prinde.
Ultima carte pe care am inceput sa o citesc e "The E-myth" de Michael Gerber. E o carte foarte buna pentru antreprenori si mai ales cei care doresc sa isi inceapa o noua afacere.
O carte foarte interesanta care trateaza tema globalizarii in special este cartea lui Thomas Friedman - The World is Flat. E destul de groasa (cam 600 de pagini) dar e destul de interesanta. A fost prima carte care mi-a deschis mai tare ochii in ceea ce priveste noua 'era' a Internetului.
Avand anul acesta licenta mi-au trecut destul de multe carti prin mainiO sa trec cele mai reprezentative (asta dupa o opinie strict personala)
- "The new rules of Marketing and PR" de David Meerman Scott - ce functioneaza si ce nu functioneaza din vechile 'legi' de marketing si de PR in momentul in care treci pe online
- "Purple Cow" - de Seth Godin.
- "Permission Marketing" de Seth Godin
- "Loyality.com" de Frederick Newell (Customer relationship management in the new Era of Internet Marketing)
Cam atat (pentru acum)
Urmeaza apoi sa citesc si "Good to Great" a lui Jim Collins (am tot auzit multe despre ea si vreau neaparat sa o citesc), si cateva carti de John Maxwell.
ultima carte pe care am citit-o a fost o carte seo .. acum vreo 2 saptamani .. e a lui aaron wall .. mi s-a parut destul de buna .. recomand
@thefan: Da ai dreptate... dar eu nu am timp sa citesc carti de business decat in timpul liber... fiecare cand poate.
PS: Titlul thread-ului, probabil, nu e cel mai bun.
m-ar interesa si pe mine sa citesc SEObook de la Aaron Wall. voi ati gasit-o in librarii sau numai in format electronic? ca sa stiu unde sa caut..
merci!
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)