Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Hotel Balada din Saturn. Cum e?

Afișare hibrid

add
    add este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    265
    Putere Rep
    38

Implicit

Doina, Balada, si mai stiu eu ce cantece sunt de 2 stele trase de par, erau naspa rau acu cativa ani si nu cred sa mai fi investit careva ceva acolo. e teapa oricat ai da. litoralul romanesc e teapa de fapt.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de add Vezi Post
    Doina, Balada, si mai stiu eu ce cantece sunt de 2 stele trase de par, erau naspa rau acu cativa ani si nu cred sa mai fi investit careva ceva acolo. e teapa oricat ai da. litoralul romanesc e teapa de fapt.
    Balada e de 3 stele, asa zic ei... apai nu stiu. Vad eu cand ajung acolo. Din imagini se intelege ca e putin renovat dar nu sunt prea dotate (ex: scrumiere de carciuma, scaune de pe vremea bunicii).
    Apai, cat vom sta noi in hotel... sper sa-mi placa statiunea, plaja, sa sorb o cafea buna dimineata, sa beau o berica pe plaja, sa ne simtim bine, pe mine sa nu ma bata soarele prea tare (eu doar trec strada si ma bronzez ).

Ma gandeam ca poate a fost cazat cineva la acest hotel si poate sa-mi spuna ce pot vedea prin Saturn sau prin alte statiuni. Trebuie sa spun ca nu am mai fost la mare din 1998, deci sunt ceva ani.
    Vreau sa ajung putin prin Constanta la delfinariu, gasim noi niste activitati ca sa nu stam la plaja... nu stiu.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Saturn Advertising
    De Krumel în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th February 2006, 15:54
  2. Grado - Hotel Alla Citta Di Trieste
    De mindsoul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th December 2005, 20:18
  3. www.hotel-lignano.it
    De mindsoul în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17