Ma "plimbam" si eu pe net... in cautare de noi idei... noi programe etc. si nush cum dau de topicul acesta: roportal.ro/discutii/ftopic19692.html
Cititi si amuzati-va si voi... "alooooooooooooo unul bou ca mine ce sa inteleaga???????????"
![]()
![]()
Ma "plimbam" si eu pe net... in cautare de noi idei... noi programe etc. si nush cum dau de topicul acesta: roportal.ro/discutii/ftopic19692.html
Cititi si amuzati-va si voi... "alooooooooooooo unul bou ca mine ce sa inteleaga???????????"
![]()
![]()
Ai nabii botii astia, au ajuns sa discute intrei ei. Si nici nu mai baga oamenii in seama
lol
Tara de afaceristi...ce sa ii faci...toti sint "black"..pana ii exclud motoarele de cautare...dupa aia sint...victime inocente.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Hmm.. nush daca faceai referire si la mine. Pana in momentul de fata nu am folosit black niciodata desi as putea sa o fac oricand (si probabil ca si tu). Dar este bine sa stiu tot timpul ce se intampla in "tabara" black.
In rest topicul a fost doar de fun.. chiar mi s-a parut amuzant.
Nu situ daca am motive sa fac referire si la tine.
Tu ce zici?
Mai nou....toti sint Black Hat si toti stiu ce fac si cu ce se mananca Black Hat.
Ceea ce Google specifica in regulile lui sint forme destul de usoare de Black Hat. Nu te poti lauda cu ele.
Adevaratul Black Hat e facut de programatorii avansati si nu orice "expert" virtual.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)