Salutare,
Se pare ca ajung si eu pe litoralul nostru in vara asta, mai precis aici.
A mai fost careva dintre voi la acest hotel? Ce fel de servicii au, cum e plaja... ca eu habar n-am... dar ma duc :D.
Multumesc.
Versiune printabilă
Salutare,
Se pare ca ajung si eu pe litoralul nostru in vara asta, mai precis aici.
A mai fost careva dintre voi la acest hotel? Ce fel de servicii au, cum e plaja... ca eu habar n-am... dar ma duc :D.
Multumesc.
E unul dintre cele nemodernizate
Stiu ca nu-ti raspund la intrebare darsi eu trebuie sa plec in vacanta pe 23 si nu prea stiu unde sa ma cazez ! Hotelul pare dragut, cat platesti ?
edit: acum am vazut ca e oferta aia acolo...mi se pare cam mult pt. felul cum arata !
Pai e deja luat. Bani, nu prea multi, a fost ok.
Pe sambata voi fi acolo. Sper sa fie ok.
Mie sincer nu-mi place marea, eu sunt omul muntelui, insa doar stiti ca unde vor femeile, acolo trebuie sa mearga si barbatii :(
Nici eu nu iti raspund la intrebare dar este legat de subiect.
Foarte mare atentie unde va faceti rezervari si nu va bazati pe descrierile de pe net.
Acum 2 saptamani am tot cautat ceva la noi in Eforie Nord. Am gasit o vila, de 4 stele cica, la 150 m de plaja. Tot felul de imbunatatiri, poze interesante, etc.
Fac rezervare si apoi ii sun pe proprietari. I-am intrebat clar: la ce distanta de plaja e, aveti parcare, etc, etc. Totul era ce vroiam eu sa aud.
Dupa 2 zile, intr-o sambata seara (cu 2 zile inainte de a plati rezervarea prin banca) m-am gandit: ia sa trag o fuga pana la Ef. N. sa vad cum e?
Stiti unde era vila? La intrarea statiune !!!! Nu tu parcare, nu tu curte, nu tu imbunatatiri cum zicea pe site ...
Deci: mare atentie la ce rezervati fara sa vedeti sau fara opinia cuiva care a fost acolo.
Doina, Balada, si mai stiu eu ce cantece sunt de 2 stele trase de par, erau naspa rau acu cativa ani si nu cred sa mai fi investit careva ceva acolo. e teapa oricat ai da. litoralul romanesc e teapa de fapt.
Balada e de 3 stele, asa zic ei... apai nu stiu. Vad eu cand ajung acolo. Din imagini se intelege ca e putin renovat dar nu sunt prea dotate (ex: scrumiere de carciuma, scaune de pe vremea bunicii).
Apai, cat vom sta noi in hotel... sper sa-mi placa statiunea, plaja, sa sorb o cafea buna dimineata, sa beau o berica pe plaja, sa ne simtim bine, pe mine sa nu ma bata soarele prea tare (eu doar trec strada si ma bronzez :D ).
Ma gandeam ca poate a fost cazat cineva la acest hotel si poate sa-mi spuna ce pot vedea prin Saturn sau prin alte statiuni. Trebuie sa spun ca nu am mai fost la mare din 1998, deci sunt ceva ani.
Vreau sa ajung putin prin Constanta la delfinariu, gasim noi niste activitati ca sa nu stam la plaja... nu stiu.
salutare. am ajuns la mare duminica. e ok hotelul, mancarea e buna, apa e rece gheata. mai multe nu stiu ca am dormit pana azi, rupt de pe drum. acu e dimineata si cred ca ma duc sa ma racoresc in mare.
ps: scriu de pe tel
distractie!
Apa rece rau in wend :(