Sa suni la aceiasi agentie si cere sa vorbesti cu altcineva. Fata era incapabila
Sa suni la aceiasi agentie si cere sa vorbesti cu altcineva. Fata era incapabila
Sunt unele agentii care percep o taxa de vizionare pentru descurajarea "plimbaretilor", taxa care eventual se scade din comision in cazul in care clientul cumpara / inchiriaza locatia.
De asemenea, tot mai multe agentii practica semnarea unui contract de servicii / de intermediere / acord de vizionare si comision (sunt folosite mai multe denumiri) prin care se protejeaza impotriva situatiei in care clientul se intoarce la locatie si trateaza direct cu proprietarul.
Dar ceea ce spui tu nu pare a fi nici una, nici alta, ci mai degraba o "fortare a mainii", adica sa dai si banii de chirie si comisionul inainte sa vezi apartamentul. Asa ceva nu se face. Sau poate fata cu care ai vorbit era noua si nu a stiut ce spune.
Si eu stiu ca se practica semnarea unui contract de protectie a agentiei... Ca nu cumva tu, sa te duci pe urma la proprietar si sa bati palma cu el direct sa dai teapa agentiei. Si probabil exista si un comision de vizionare... Nu pot sa cred ca te puneau sa semnezi contractul de inchiriere pana nu vedeai casa... Ar fi prea tampiti sa faca asta ...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
foarte tare postu asta, incredibil, eu cred totusi ca ai inteles gresit si era vorba de un contract de comision... nu aveau cum sa iti vanda "cioara de pe gard"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)