Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Probleme depunere bani in cont BCR prin ATM

Afișare hibrid

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu poti da banii asa! Trebuiesc verificate rapoartele descarcate, tranzactiile, etc. Sunt niste proceduri care trebuiesc respectate si e de apreciat ca le respecta.
    Probabil ca au grabit putin treaba datorita insistentelor si actiunilor tale dar nu poti fi sigur ca lucrurile mergeau mai greu daca nu le intreprindeai.
    Sincer, nu mi se pare nimic in neregula.

LE.
    Mi-am amintit, si eu am avut probleme cu un automat de schimb valutar BCR. Mi-a luat dolarii si nu mi-a mai dat nimic. Era noaprea si am sunat la nr. afisat pe bancomat. Nu mai stiu daca am facut o reclamatie scrisa sau a fost inregistrata telefonic. Oricum, am recuperat banii de la ghiseu, cred ca a doua zi.
    Ce nu mi se pare mie in neregula, nu numai la BCR ci la toate bancile, e colectarea datelor celor care fac tranzactii fara sa le fie clienti. Adica ma duc sa ii pun bani lui fiu-miu in cont si imi spune "N-ati mai facut depuneri la noi, dati-mi buletinul sa ii fac o copie."...
    Ultima modificare făcută de Mishu; 9th December 2016 la 18:43.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Nu poti da banii asa! Trebuiesc verificate rapoartele descarcate, tranzactiile, etc. Sunt niste proceduri care trebuiesc respectate si e de apreciat ca le respecta.
    Probabil ca au grabit putin treaba datorita insistentelor si actiunilor tale dar nu poti fi sigur ca lucrurile mergeau mai greu daca nu le intreprindeai.
    Sincer, nu mi se pare nimic in neregula.
    Si daca au niste proceduri asa de bune? Oare nu pot da, bazat pe procedura un termen, de la bun inceput, fara sa se chinuie prea mult?

Ideea este urmatoarea, edy, poti face tu orice, daca ai parte de un serviciu prost, esti nemultumit dar tu ramai in continuare la ei, atunci nu se vor schimba niciodata, pentru ca "le merge si asa". Cred ca in Romania multi isi schimba mai greu banca.

Dar cum ai multe alternative, bune, reactia ta ar fi sa te muti. Eu nu as apela niciodata la BCR, prietena mea, a avut banii blocati din cauza unui POS de la ei, i-a luat o plata de 10 milioane de doua ori, asa, for fun, a astepta cred ca 2 saptamani dupa ei. La BRD, am fost martor, acu ceva timp, cu un om care a scos salariile angajatilor si bancomatul nu a dat nimic, aceeasi poveste, banii ii primeste dupa nu stiu cat timp. Din moment ce greseala este la ei, pacat ca se actioneaza asa, ar trebui tratat cu prioritate, atata timp cat au grija sa penalizeze pentru orice depasire de termen.

Dar ceva in neregula este :p.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Dar cum ai multe alternative, bune, reactia ta ar fi sa te muti.
    Reactia mea ar fi sa ma mut definitiv din tara asta unde totul merge din rau in mai rau. Si nu ma refer aici la afaceri, ca e un mediu propice, dar zi de zi, orice ai face, o dai dintr-o belea in alta.

De parca nu ar fi fost de ajuns si nu am pierdut destul timp cu reclamatii si alte rahaturi zilele astea, acum am fost sa iau de la o curatatorie chimica un palton si acasa am constatat nu doar ca nu l-au curatat, ci au aparut si niste pete noi ce par a fi de oja. Deci... bataie de joc. Serviciile in Romania sunt un fel de licitatii, daca cauti sa te documentezi inainte probabil dai numai de review-uri fake, deci nu ai cum sa iti creezi o parere reala. Si asta pe banii, timpul si stresul tau.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

P.S daca se pot misca mai repede cand vad reclamatie la ANPC, se pot misca mai repede, punct.

LE @Mishu: da, ar fi lux sa nu-ti mai ceara buletinul daca nu le esti client, ar putea si astia pe piata neagra sa nu mai stea cu cash si sa faca plati anonime, ar merge mai usor...
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 9th December 2016 la 18:49.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    "N-ati mai facut depuneri la noi, dati-mi buletinul sa ii fac o copie."...
    Ei, uite, chestia asta o patesc eu la Transilvania de fiecare data. Au oamenii astia, cred ca peste 100 de copii de pe CI-ul meu, facute doar anul acesta. E incredibil, daca tot pastreaza datele celor ce nu au cont la ei, macar sa faca o baza de date, nu mai consuma atata hartie degeaba de fiecare data. Mi se pare un procedeu invechit si nerentabil. Ca sa nu mai zic ca ei au un scanner micut, o chestie in care baga buletinul si se introduc in sistem datele automat, sau ceva de genul. O data nu am putut sa depun cuiva bani, ca nu le mergea scannerul si mi-a confirmat ca nu poate introduce datele manual, doar prin acel scanner. Mi se pare incredibil sa pierzi clientii pentru o asa greseala.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum fac factura la bani incasati prin PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th March 2015, 16:44
  2. Incarcare cont PayPal prin moneybookers .
    De sebykes în forumul PayPal
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th November 2012, 13:07
  3. Probleme ridicare bani prin W.U.
    De cris în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th June 2010, 18:41
  4. extragere bani veniti prin PayPal ....
    De clon în forumul PayPal
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 26th May 2008, 14:56
  5. totalul de bani dupa cont
    De saw în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th August 2007, 23:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii