edy....muta-te..... Nu se merita...crede-ma...nu se merita BCR din multe motive...
edy....muta-te..... Nu se merita...crede-ma...nu se merita BCR din multe motive...
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Si eu ma gandesc serios ca dupa cei 11 ani de BCR sa ma mut la Transilvania care pentru un comision de administrare de aproape 3x mai mic ofera si serviciul SMS Alert pe care il consider foarte util.
Colaborez cu multe banci, si pana acum mi-a placut BCR mai ales pentru aplicatia de mobil care este simplista si utila, dar acum chiar mi-au dat de gandit.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Vrei, te rog, sa le enumeri?
Nu de altceva dar in opinia mea BCR este una dintre cele mai solide banci din tara si ofera servicii foarte bune.
@edy, treaba cu intarzierea la returnarea banilor la o reclamatie mi se pare normala. Daca in spatele tau era cineva care vedea toata scena si facea reclamatia pe numele lui, inaintea ta, era normal sa ii dea banii aluia? Cred ca e normal sa aiba o perioada de asteptare sa vada daca nu apar si alte reclamatii pentru acea suma. Deci ce parere sa iti schimbi?
Eu nu sunt client BCR dar cred ca o sa devin curand. Am mai multi prieteni cu conturi la ei, atat de salarii cat si de economii, si sunt foarte multumiti.
@Mishu, ATM-ul despre care vorbesc era despartit de incinta bancii propriu-zisa doar de un perete de sticla, angajata a vazut ca eram singura persoana de acolo, i-am aratat cardul, buletinul si chitanta cu eroarea pe care mi-a eliberat-o bancomatul. Abia peste 2-3 minute au mai aparut si alte persoane care au incercat sa il foloseasca si nu a mai functionat.
Treaba se putea rezolva simplu, cum a zis si ea: vin baietii de la service, il desfac, gasesc banii in el si ti-i dau. Problema e ca nu a vrut sa faca asta pe loc, desi a zis ca acesta este procedeul. A asteptat sa vina baietii cand au vrut ei, nu s-a sinchisit sa urgenteze treaba, si s-a multumit sa imi spuna ca se rezolva in cateva zile, fara alte explicatii sau scuze.
Imediat ce am dat email la toate adresele de email pe care le-am gasit de ANAF si am bagat la destinatar si toate adresele de email de la BCR, am fost contactat, mi s-a spus ca se rezolva astazi si aia a fost, peste inca putin timp s-a si rezolvat. Problema e ca au tras de timp, mi-au facut nervi, au avut o atitudine aiurea fata de un client al lor si nu am primit scuze nici in ultimul ceas, de parca greseala ar fi fost a mea si ar fi trebuit sa mi-o asum. Deci... clar, e vina mea ca am bagat 8000 de lei intr-un aparat si am ramas fara ei pentru aproximativ 24 de ore.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Edy, stiu, e frustrant. Dar.. te gandesti ca tocmai pentru ca era vorba de o suma mare de bani au ezitat sa rezolve problema pe loc? In cazuri de gen sunt convins ca exista o serie de proceduri de lucru clare, pentru a elimina orice tentatva de posibila frauda.
Referitor la indoiala ta vis a vis de serviciile BCR, eu sunt clientul lor de ani multi si pot spune ca sunt printre cei mai ok. Au un serviciu de internet banking ok, comisioanele sunt in limite acceptabile, au o retea mare de ATM-uri si sucursale si sunt poate cea mai solida banca din Romania. gamdeste-te bine inainte de a-i schimba, nu de alta, dar s-ar putea sa iti para rau.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu poti da banii asa! Trebuiesc verificate rapoartele descarcate, tranzactiile, etc. Sunt niste proceduri care trebuiesc respectate si e de apreciat ca le respecta.
Probabil ca au grabit putin treaba datorita insistentelor si actiunilor tale dar nu poti fi sigur ca lucrurile mergeau mai greu daca nu le intreprindeai.
Sincer, nu mi se pare nimic in neregula.
LE.
Mi-am amintit, si eu am avut probleme cu un automat de schimb valutar BCR. Mi-a luat dolarii si nu mi-a mai dat nimic. Era noaprea si am sunat la nr. afisat pe bancomat. Nu mai stiu daca am facut o reclamatie scrisa sau a fost inregistrata telefonic. Oricum, am recuperat banii de la ghiseu, cred ca a doua zi.
Ce nu mi se pare mie in neregula, nu numai la BCR ci la toate bancile, e colectarea datelor celor care fac tranzactii fara sa le fie clienti. Adica ma duc sa ii pun bani lui fiu-miu in cont si imi spune "N-ati mai facut depuneri la noi, dati-mi buletinul sa ii fac o copie."...
Ultima modificare făcută de Mishu; 9th December 2016 la 18:43.
Si daca au niste proceduri asa de bune? Oare nu pot da, bazat pe procedura un termen, de la bun inceput, fara sa se chinuie prea mult?
Ideea este urmatoarea, edy, poti face tu orice, daca ai parte de un serviciu prost, esti nemultumit dar tu ramai in continuare la ei, atunci nu se vor schimba niciodata, pentru ca "le merge si asa". Cred ca in Romania multi isi schimba mai greu banca.
Dar cum ai multe alternative, bune, reactia ta ar fi sa te muti. Eu nu as apela niciodata la BCR, prietena mea, a avut banii blocati din cauza unui POS de la ei, i-a luat o plata de 10 milioane de doua ori, asa, for fun, a astepta cred ca 2 saptamani dupa ei. La BRD, am fost martor, acu ceva timp, cu un om care a scos salariile angajatilor si bancomatul nu a dat nimic, aceeasi poveste, banii ii primeste dupa nu stiu cat timp. Din moment ce greseala este la ei, pacat ca se actioneaza asa, ar trebui tratat cu prioritate, atata timp cat au grija sa penalizeze pentru orice depasire de termen.
Dar ceva in neregula este :p.
P.S daca se pot misca mai repede cand vad reclamatie la ANPC, se pot misca mai repede, punct.
LE @Mishu: da, ar fi lux sa nu-ti mai ceara buletinul daca nu le esti client, ar putea si astia pe piata neagra sa nu mai stea cu cash si sa faca plati anonime, ar merge mai usor...
Ultima modificare făcută de Prometeu; 9th December 2016 la 18:49.
Era vorba de o COPIE dupa buletin. Stocheaza acele date in sistemele lor desi nu le esti client.
Adica eu nu sunt clientul BCR dar am un cont in sistemul lor informatic. Contul a fost creat in urma unei depuneri, fara sa mi se ceara acordul!
La asta ma refer, daca intelegi aspectul...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)