Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Probleme depunere bani in cont BCR prin ATM

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    "N-ati mai facut depuneri la noi, dati-mi buletinul sa ii fac o copie."...
    Ei, uite, chestia asta o patesc eu la Transilvania de fiecare data. Au oamenii astia, cred ca peste 100 de copii de pe CI-ul meu, facute doar anul acesta. E incredibil, daca tot pastreaza datele celor ce nu au cont la ei, macar sa faca o baza de date, nu mai consuma atata hartie degeaba de fiecare data. Mi se pare un procedeu invechit si nerentabil. Ca sa nu mai zic ca ei au un scanner micut, o chestie in care baga buletinul si se introduc in sistem datele automat, sau ceva de genul. O data nu am putut sa depun cuiva bani, ca nu le mergea scannerul si mi-a confirmat ca nu poate introduce datele manual, doar prin acel scanner. Mi se pare incredibil sa pierzi clientii pentru o asa greseala.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Dar cum ai multe alternative, bune, reactia ta ar fi sa te muti.
    Reactia mea ar fi sa ma mut definitiv din tara asta unde totul merge din rau in mai rau. Si nu ma refer aici la afaceri, ca e un mediu propice, dar zi de zi, orice ai face, o dai dintr-o belea in alta.

De parca nu ar fi fost de ajuns si nu am pierdut destul timp cu reclamatii si alte rahaturi zilele astea, acum am fost sa iau de la o curatatorie chimica un palton si acasa am constatat nu doar ca nu l-au curatat, ci au aparut si niste pete noi ce par a fi de oja. Deci... bataie de joc. Serviciile in Romania sunt un fel de licitatii, daca cauti sa te documentezi inainte probabil dai numai de review-uri fake, deci nu ai cum sa iti creezi o parere reala. Si asta pe banii, timpul si stresul tau.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

O problema similara (reset echipament in timp ce numara banii) am avut la ING acum mai multi ani. Am sunat de la telefonul care era langa bancomat, mi-am dat datele de identificare si suma depusa (cam neplacut ca nu numarasem banii inainte, doar stiam ca ar trebui sa fie 2000 de lei, cf unor estimari din cati bani aveam la inceputul zilei, cat am mai cheltuit si cat mai aveam prin buzunare, era cam neplacut sa ma gandesc ca poate gresesc), iar in seara respectiva sau a doua zi am avut banii adaugati in cont.
    E drept ca eram intr-un sediu ING si semnalasem problema "face to face" unei angajate de acolo (de fapt ea m-a indrumat sa sun de la acel telefon), poate si asta a contribuit la faptul ca nu au trecut la verificari suplimentare.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Acum depinde mult si de angajat. Daca dai peste unul cum am patit eu, sa ridice din umeri si atat... clar se complica treburile. Ma intreb pe ce criterii ii angajeaza astia, ca si la asistenta carduri daca suni de 3 ori sa intrebi acelasi lucru, ti se dau de multe ori raspunsuri diferite. Si nu de multe ori am fost pus in situatia sa merg la o banca sa fac o operatiune si sa nu se poata, iar la alta agentie a lor sa rezolv imediat. Nu imi vine acum in minte situatia, dar am patit-o tot la BCR cu cateva luni in urma.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

@Edy da, ai dreptate, cred ca asta e solutia pe care a gasit-o BCR, probabil si altii. Din pacate au omis sa-mi ceara acordul... Chiam am discutat atunci cu operatoarea si i-am spus ca nu este in regula sa-mi stocheze datele personale fara acordul meu. A raspuns ca respecta un regulament intern, sunt sigur ca asa e.

Observ ca vorbim cu atata usurinta de lucrurile care nu merg bine dar pe care altii ar trebui sa le faca si niciodata depre cele pe care noi nu le facem bine. Vedem paiul din ochiul altuia dar nu si barna dintr-al nostru. Asta e beleaua noastra... Nationala!
    Pe unde te duci nu dai decat de nemultimiti. Nemultumiti care nici ei nu-si fac treaba bine dar sunt nemultumiti altii, nu si de ei.
    Nu mai stiu cine de pe acest forum are o expresie: vorbim vorbe. Cam asta facem noi, aici, acum...

Razvan Guiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    54
    Posturi
    86
    Putere Rep
    18

Implicit

Si eu am avut probleme cu BCR. La sucursala din P-ta Amzei am facut o plata prin OP si mi-au facut plata in alte conturi (de doua ori in doua zile diferite), cu toate ca OP-ul era completat corect. Pentru recuperarea banilor (desi era greseala lor) am asteptat in jur de doua luni. Nu recomand aceasta banca nici dusmanilor mei....personal cea mai buna banca imi pare ING, desi am avut probleme la retragerea banilor (pur si simplu s-a inchis ATM-ul si nu am mai apucat sa ridic bani, desi suma era debitata) am sunat la ei si intr-o ora aveam suma la loc in cont

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum fac factura la bani incasati prin PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th March 2015, 16:44
  2. Incarcare cont PayPal prin moneybookers .
    De sebykes în forumul PayPal
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th November 2012, 13:07
  3. Probleme ridicare bani prin W.U.
    De cris în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th June 2010, 18:41
  4. extragere bani veniti prin PayPal ....
    De clon în forumul PayPal
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 26th May 2008, 14:56
  5. totalul de bani dupa cont
    De saw în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th August 2007, 23:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii