Ma trezesc ieri dimineata cu gandul la ce am de rezolvat, ca doar de-asta m-am deplasat in capitala.
In timp ce-mi beau cafeaua, verific si agenda. Constat ca un junior de pe aici nu mi-a facut plata. Nu dau nume pentru ca am discutat si cred ca am rezolvat. Oricum, incerc sa inteleg cum se face ca atunci cand mi se cere sa livrez material ieri, fac tot posibilul sa rezolv, dar cand trebuie sa primesc banii astept ziua de mai apoi.
Bun, am de mers la pick-up point elefant.ro sa ridic o comanda data pe 20 noiembrie, dupa care am mai fost de 3 ori. In ideea ca in final voi intra in posesia produselor, ma prezint la locul cu pricina de pe Virtutii. Ghinion, nu erau! Mai las-o dracului de treaba! Pai am sunat si mi s-a spus ca sunt acolo si pot merge sa le ridic. Capac la toata situatia, pe contul meu apare de ieri seara „comanda anulata”.
Seara s-a incheiat furtunos. Am primit un mesaj de la Raiffeisen prin care mi se aducea la cunostinta ca mi s-a facut poprire pe 3773,04 lei. M-am blocat nitel, apoi mi-am zis ca trebuie sa fiu barbata, sa fac ceva cercetari. Nu ma stiu datoare in nicio directie – hai, bine, sa nu va mint! Am o datorie de 300 lei pentru un radar, pe care am refuzat sa o platesc pentru ca am primit o instiintare cu numele trecut gresit. Sa o caute pe Stefania! Sun la banca, poprirea nu aparea nimic in sistem, insa operatorul mi-a zis ca ar putea sa apara azi. Sun azi si la executor, nimic! Nu exista dosar pe CNP-ul meu. Revin la banca, nici acolo nu gasesc. Stau si ma intreb, de unde o sa recupereze aia ,04 lei?In fine, am si eu partea mea de vina, nu ma pot obisnui cu raspunsuri de genul celui de azi: A fost o eroare!

In fine, am si eu partea mea de vina, nu ma pot obisnui cu raspunsuri de genul celui de azi: A fost o eroare!
Răspunde cu citat

. Va povesteam cu titlu informativ. Cum sa nu fiu multumita de serviciile oferite de eMag si elefant de sarbatori. Astia de la eMag, dupa ce am trimis comanda si am platit cu cardul, m-au informat ca nu mai au produsele pe stoc. Inca nu mi-au returnat banii si au trecut 3 saptamani. Ceasul rau si pisica neagra m-au determinat sa-mi comand anvelope la ei. La elefant am fost de 4 ori dupa pachet. Azi coletul nu a ajuns, maine acelasi raspuns, la vreo saptamana se vedea scriptic in nu stiu ce registre dar nu exista in depozit. Am sunat, raspuns afirmativ, merg sa le iau nu sunt. Despre banca, numai de bine!