Din cate stiu, nici in cazul acesta. Nu stiu 100% sigur dar asa tin minte ca am citit pe un blog sau forum acum ceva timp, de cineva care a luat un laptop pe persoana juridica si nu a avut ce sa faca cand a constatat ca e defect, decat sa il dea la service. Mi se pare o prostie sa servisezi un produs nou, cu defect de fabricatie. Tocmai de asta comand doar in showroom, cu ridicare personala, il verific acolo. Cu toate astea, am avut probleme la 5 laptopuri asus, 3 rog si 2 alt model, probleme de care nu mi-am putut da seama la fata locului, gen pixel mort, crapat placa de baza cand am instalat driverii, etc.
Oricum, daca luam din alta parte pun pariu ca le aveam si acum prin sertar, si era totusi vorba de laptopuri de 1000-1200 euro bucata. Deci.. mai mult decat atat nu am ce sa zic, sunt foarte multumit de ei, per total. Nu e vina lor ca vand niste panarame de laptopuri, e bine ca sunt fair play si ti le primesc imediat inapoi. Plus ca daca iei direct din showroom scapi de timpii pierduti pentru a recupera banii, in cazul in care platesti cash.
Later edit: "Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului."
Se pare ca la ei se poate, deci super tare. Chiar daca legislatia nu ii obliga, ei ofera asta.
Ultima modificare făcută de edy12006; 12th December 2016 la 23:25.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Mda. Poate am fost eu exceptia care confirma regula sau am avut doar ghinion. De verificat daca am facut comanda marti sau joi, chiar nu mai stiu ziua![]()
Dreptul de retur se refera la faptul ca nu mai vrei produsul. Garantie ai indiferent daca il cumperi pe persoana fizica sau juritica. Am cumparat un proiector, era stricat, l-am dus inapoi a doua zi, cred ca a venit altul nou in 24 de ore.
Ai atras ce a fost in interior,tot ce se intampla in jurul nostru si cu noi este vina noastra...
Cand mai patesti asa ceva schimbati starea ,iti recomand filmul The Secret...te-ai plans ai atrasDeci este vina ta.
Succes
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)