Rezultate 1 la 10 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Afișare hibrid

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

@Dan, inteleg perfect ce spui. Plesu, Cristian Tudor Popescu, Cristoiu si altii, printre care ma numar si eu, considera ca daca iti folosesti libertatea de exprimare intr-un mod abuziv, jignitor, ofensator, trebuie sa-ti asumi si riscul unor represalii. Din acest punct de vedere, stim ca unul dintre caricaturisti, si-a asumat riscul si a declarat public, intr-un interviu, ca prefera sa moara, decat sa traiasca ca un sobolan. Aceasta atitudine il face erou in ochii unora, si inteleg perfect de ce. Insa, faptul ca omul nu s-a dat la parte din fata trenului, preferand sa moara, mie imi provoaca doar tristete.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Insa, faptul ca omul nu s-a dat la parte din fata trenului, preferand sa moara, mie imi provoaca doar tristete.
    Analogia asta nu e corecta din punctul meu de vedere. Nu stiu cum raspunzi tu la amenintari, dar exista un oarecare consens in lumea vestica - nu negociem cu teroristii.
    O exprimare mai vulgara: nu stam capra pentru ca asa vrea un oarecare. Asta nu are nimic de-a face cu datul la o parte din fata trenului.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •