Mersi, parca mi-ai luat vorba din gura.
Principala problema mi se pare ca este faptul ca desi se spune despre credinciosi ca sunt asa si pe dincolo, totusi vad ca ateii dau sens peiorativ credintei - nu o sa mai dau exemple pentru a nu intra in polemici inutile. Misule, se pare ca nu ai reusit nici prin exemplul cu proprii fii sa ajungi acolo unde ai vrut. Desi nu-l cred, Dan joaca rolul unui extrenist in numele libertatii, adica merge pana in panzele albe, nu conteaza ca-si apara sau nu copii, daca el "crede" ca e placut - nu pot sa zic just, etc. - ceea ce face, o face si gata, chiar daca mor oameni.
Explicatia data - ca o sa imi para copii [ daca pot ] imi arata ca poate am avut dreptatre si cu cei de la Charlie, au crezut ca nu ei vor fi cei atatacati, din pacate s-au inselat.
Important mi se pare faptul ca azi marsul celor un milion de europeni + lideri mondiali - le demonstreaza teroristilor [ vedeti ca ma feresc sa-i fac arabi, musulmani, inculti etc, ] ca nu au realizat nimic cu crimele lor. Nu asta e calea! La fel cum cred ca stilul ala de desene nu inseamna libertatea noastra.
@puthre - nu vad logica celor link-uite de tine, ca sa demonstrez ca violul nu e ok, nu ma apuc sa violez pe cineva si pun acel video pe youtube - in sens educativ.
Nu am exagerat prea mult, caci pentru mine acele desene sunt un viol "intelectual"!

Răspunde cu citat