Parerile tale personale nu pot fi prezentate ca fapte, plus ca ce ai prezentat tu in articolul ala nu prezinta clar unde este teapa. Ca ai impartit 250euro la suma care se primeste pe fiecare mail si nu ti-au iesit calculele nu are nicio relevanta. Sa poti face niste afirmatii de acel gen ar fi trebuit sa fi folosit serviciile si intr-adevar sa nu fi primit banii, ori sa citezi pe cineva care a luat teapa. Ai mai postat si datele firmei in articol.
Stiu cu ce se ocupa maildirect, stiu si cu ce se ocupa inainte iar parerea fata de ei este apropiata de firul povestii tale, multi altii au aceeasi parere probabil, dar asta nu schimba cu nimic situatia iar obligatiile tale trebuiesc indeplinite fie ca este adevarat fie ca nu este adevarat.
De altfel nici despre serviciile tale nu am o opinie buna, sunt sigur ca mai sunt si altii care au aceeasi parere, daca ne-am trezi toti sa postam pe bloguri si forumuri parerile noastre doar pentru ca nu intelegem cum functioneaza ori pentru ca nu avem incredere, fara macar sa testam cum ar fi?
Plus ca tu oferi servicii de promovare, ei de asemenea ofera servicii de promovare, te-ar putea acuza cu lejeritate de concurenta neloiala.
Termenii din legislatie nu echivaleaza cu sensul cuvintelor din dictionare, libertatea de exprimare nu este nimic mai mult decat o sectiune / punct din legislatie, nu exista libertate in exprimare. Nu cred ca este in interesul tau sa primesti sfaturi de la cei care nu stiu aceste lucruri.
Iar cei care ma contrazic sa o faca printr-un filmulet dintr-un aeroport ori institutie publica in care sa strige bomba, incendiu etc.
In plus nu conteaza neaparat ce faci sau ai facut, totul depinde de cum si ce informatii sunt prezentate in instanta de ambele parti.

Răspunde cu citat