Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 54

Subiect: Notificare-somatie-stergere articol

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Nu am sters articolul. Cred ca o sa il repun dar il tin in draft pana ma documentez de legislatia in vigoare.
    De ce nu-l modifici? Sub forma :

"Descrierea modului in care ar trebui sa functioneze sistemul
    Calculele facute de tine acolo in care sa scrii si o concluzie. La suma aceea si cu o medie de x mailuri pe zi(habar n-am cate trimit ei) ai putea strange suma minima de retragere intr-un numar de x zile/ani, cu specificatia ca suma platita de advertiseri nu o acopera pe cea a celor care dau click pe reclame.
    In faza urmatoare trimiti mail celor de la firma respectiva in care sa-i intrebi cum se genereaza diferenta de bani care ar trebui sa o primesti si un punct de vedere privind acest aspect si asupra perioadei de timp in care se poate strange suma minima de retragere; daca nu primesti raspuns scrii asta.
    Si ca o concluzie finala poti scrie ca sistemul nu pare serios si motivele; niste concluzii la concluziile de mai sus."

In modul asta suna a articol de informare si nu unul de acuzare directa, iar tinand cont ca ar fi scris cu o urma de indoiala si ai cerut un punct de vedere firmei ar cantari intr-un posibil proces destul de mult.
    Intr-adevar in modelul meu trebuie sa faci pe prostul, chiar daca stii cu exactitate anumite lucruri, dar este greu sa acuzi pe cineva pe un text scris in aceasta maniera. Diferenta este ca in articolul tau prezinti fapte unde ar trebui sa ai si dovezi, in al meu nu ai avea nevoie de dovezi pentru ca nu ai facut afirmatii.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    De ce nu-l modifici? Sub forma :

"Descrierea modului in care ar trebui sa functioneze sistemul
    Calculele facute de tine acolo in care sa scrii si o concluzie. La suma aceea si cu o medie de x mailuri pe zi(habar n-am cate trimit ei) ai putea strange suma minima de retragere intr-un numar de x zile/ani, cu specificatia ca suma platita de advertiseri nu o acopera pe cea a celor care dau click pe reclame.
    In faza urmatoare trimiti mail celor de la firma respectiva in care sa-i intrebi cum se genereaza diferenta de bani care ar trebui sa o primesti si un punct de vedere privind acest aspect si asupra perioadei de timp in care se poate strange suma minima de retragere; daca nu primesti raspuns scrii asta.
    Si ca o concluzie finala poti scrie ca sistemul nu pare serios si motivele; niste concluzii la concluziile de mai sus."

In modul asta suna a articol de informare si nu unul de acuzare directa, iar tinand cont ca ar fi scris cu o urma de indoiala si ai cerut un punct de vedere firmei ar cantari intr-un posibil proces destul de mult.
    Intr-adevar in modelul meu trebuie sa faci pe prostul, chiar daca stii cu exactitate anumite lucruri, dar este greu sa acuzi pe cineva pe un text scris in aceasta maniera. Diferenta este ca in articolul tau prezinti fapte unde ar trebui sa ai si dovezi, in al meu nu ai avea nevoie de dovezi pentru ca nu ai facut afirmatii.
    Da, e si asta o varianta cu zice Kaa, doar ca eu , la stilul meu de scris nu as reusi sa scriu "articole de informare", fara sa dau un "șut".

Problema eu o vad la comentarii, acolo unde tu ai control la "approve" si teoretic cand accepti un comentariu, iti asumi anumite "afirmatii". Sau ma insel?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Repune-l pentru ca dupaia o sa piarda pozitia buna pe care o avea.

Nu ai ce sa patesti. Le poti cere un drept la replica sa il pui in articol daca vor.

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    25

Implicit

ARTICOLUL 30 Libertatea de exprimare Drepturile şi libertăţile fundamentale
    Libertatea de exprimare
    (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
    (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
    (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
    (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
    (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
    (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
    (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
    (8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Anul trecut, maildirect.ro trimiteau atâta spam încât au reușit să listeze 2 clase C la abuse.ro.
    Între timp, cei ce detineau blocurile de adrese si-au data seama ca nu e OK si i-au pașaportat.
    .:|:.

rigor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th May 2014
    Posturi
    119
    Putere Rep
    23

Implicit

Ce usor i-au speriat si pe cei de la xservers. In locul tau as schimba hostul...

Kaa
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu are nicio relevanta ca ai scris ca este teapa sau nu, daca se dovedeste ca articolul tau a adus prejudicii unei anumite firme si tu nu poti dovedi ceea ce ai scris in articol esti gasit vinovat de prejudiciile aduse respectivei firme; si nu vei putea dovedi pentru ca exact cum am scris si mai sus, parerile personale nu se pot prezenta ca fapte. Nu inteleg de ce tot insisti pe faptul ca ai fi scris sau nu. Articolul tau este facut cu un scop, este clar asta, nu trebuie sa scrii cu majuscule ca este teapa, se deduce. Asta desi in descrierea paginii si in taguri era scris destul de clar "teapa maildirect".

Doar pentru ca te-am contrazis pe tine sau ceilalti colegi care te incurajeaza sa faci anumite lucruri si iti dau asigurari desi la unii este clar ca nu stiu nici macar ce reprezenta "libertatea de exprimare" nu inseamna ca as sustine respectiva firma. Ba chiar ti-am scris ca "ai putea fi gasit vinovat" si ca nu ar fi recomandat sa acceptati sfaturi de la persoane care nu cunosc legislatia, te-am indemnat sa consulti pe cineva mai informat. Nu ti-am zis nici sa scoti articolul nici sa-l pastrezi, ti-am facut recomandari spre binele tau.

Or fi publice datele firmei dar asta nu inseamna ca poti face orice cu ele, citeste legislatia.

LE:
    Desi nu vad care ar fi fost problema daca as fi facut-o, nu ti-am dat eu reputatie negativa. O mai fi vreun "sustinator" de-al firmei respective.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 6th September 2014 la 20:47.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Și legislația sa facă referire la persoane juridice, nu la alea fizice. Prejudiciul cauzat trebuie sa fie clar exprimat și dovedit e acuzator, nu merge cu Prejudicii morale.
    Trust, but verify.

Kaa
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    35

Implicit

Intr-adevar, dar poti garanta ca nu se vor putea dovedi niste prejudicii?
    De altfel daca nu se pot dovedi prejudicii nu inseamna cu nu poate fi gasit vinovat.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Notificare la deschidere fisier PDF
    De meetzah în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th September 2012, 19:40
  2. Notificare in webmastertools
    De Ing3ras în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 24th June 2012, 15:35
  3. Cerere stergere articol
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8