Postat în original de
AlexMar
Bun. Hai sa iti raspund si ies din conversatie pentru ca eu am intrebat ceva si sunt luat la rost de sustinatorii acelei firme.
La faza cu "Sa poti face niste afirmatii de acel gen ar fi trebuit sa fi folosit serviciile si intr-adevar sa nu fi primit banii, ori sa citezi pe cineva care a luat teapa."
Imi cer mii de scuze dar trebuie sa zic: ai spus o mare tampenie.
Inainte de a realiza acel articol mi-am facut cont, m-am documentat pentru a nu spune tampenii. In nici o parte din articol eu nu zic ca este teapa afacerea lor sau ca nu am luat banii de la ei. comentariile articolului spun ca este teapa.
Deci daca in cele peste 100 de comentarii se spune ca este teapa, de unde ti-a venit ideea sa spui tampenia de mai sus?
In al doilea rand. Daca tu ai inteles ca eu ma iau de ei sustinand ca este teapa ai inteles prost. Eu doar am spus internautilor mai repeziti ca nu prea pot sa castige mare lucru. Intelegi?
Articolul trebuie citit cu atentie si inteligenta mai baiatule ca sa intelegi ce am vrut eu sa spun. Este facut cu tactica. Hai ca m-a amuzat. Sustinatorii lor sunt amuzanti. Nu esti primul si din cauza asta penru ca ceea ce ai spus seamana te bag in aceeasi oala.
Prin ce seamana? Prin chestii eronate, prin a acuza ca sa simti si tu ca echilibrezi balanta dar de fapt m-ai acuzat doar tu ca eu nu am acuzat pe nimeni, prin dovezi ca nu ai inteles o iota din articol, prin multe altele.
Si nu in ultimul rand: ma, datele firmei sunt publice. Doar nu crezi ca m-am dus la ANAF sa le cer?