Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 54

Subiect: Notificare-somatie-stergere articol

Afișare hibrid

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu am zis. Chiar ca au bagat frica in tine acesti tepari. Erai pe locul 3 la "Teapa maildirect" si tu ai sters articolul..
    N-ai verificat si tu sa vezi ca e plin de articole despre ei..??!!?
    Eu zic sa repui articolul..E un articol de informare, ajuta oamenii si ii enerveaza pe acesti tepari

alexscrie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    11th November 2013
    Locaţie
    Iași
    Vârstă
    29
    Posturi
    155
    Putere Rep
    24

Implicit

Salut, am primit si eu o somatie sa sterg articolul despre MailDirect, ei ma ameninta cu judecata Cum ar trebui sa procedez?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ar trebui sa consulti un avocat. Sau sa pui o intrebare pe avocatnet.
    Nu e prima firma din Romania care incearca sa inchida gura tuturor, doar pentru ca au avocati si pot.

Da, e cel mai simplu sa renunti la drepturile tale, dar unde e limita? Daca vine cineva si iti spune sa stergi blogul cu totul? Dar daca te da si afara din casa?
    Ultima modificare făcută de Dan; 5th September 2014 la 14:11.
    Trust, but verify.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Si Google ofera ca sugestie: maildirect teapa [asta inseamna ca suficiente persoane au cautat "maildirect teapa"] eu zic sa dea in judecata si Google

LE: Am postat si o imagine in acest post nu stiu de ce nu se vede ...?!

maildirect teapa.jpg

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Am primit reputatie negativa la acest post. Se pare ca si aici este un reprezentant al maildirect. Altfel nu vad de ce mi-ar da cineva asa ceva.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Astia va ataca psihologic, nu trebuie sa stergeti nimic. Mai ales daca aveti comentarii ale oamenilor care au luat teapa. Practic voi aveti parererile a sute de oameni (se poate verifica dupa IP ca sunt reale si ca nu le-ati adaugat voi) care au luat teapa de la MailDirect.
    L-au speriat asa de tare pe AlexMar incat nici nu mai dorea sa recunoasca ca era vorba despre maildirect.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu am sters articolul. Cred ca o sa il repun dar il tin in draft pana ma documentez de legislatia in vigoare.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Nu am sters articolul. Cred ca o sa il repun dar il tin in draft pana ma documentez de legislatia in vigoare.
    Parerile tale personale nu pot fi prezentate ca fapte, plus ca ce ai prezentat tu in articolul ala nu prezinta clar unde este teapa. Ca ai impartit 250euro la suma care se primeste pe fiecare mail si nu ti-au iesit calculele nu are nicio relevanta. Sa poti face niste afirmatii de acel gen ar fi trebuit sa fi folosit serviciile si intr-adevar sa nu fi primit banii, ori sa citezi pe cineva care a luat teapa. Ai mai postat si datele firmei in articol.
    Stiu cu ce se ocupa maildirect, stiu si cu ce se ocupa inainte iar parerea fata de ei este apropiata de firul povestii tale, multi altii au aceeasi parere probabil, dar asta nu schimba cu nimic situatia iar obligatiile tale trebuiesc indeplinite fie ca este adevarat fie ca nu este adevarat.

De altfel nici despre serviciile tale nu am o opinie buna, sunt sigur ca mai sunt si altii care au aceeasi parere, daca ne-am trezi toti sa postam pe bloguri si forumuri parerile noastre doar pentru ca nu intelegem cum functioneaza ori pentru ca nu avem incredere, fara macar sa testam cum ar fi?
    Plus ca tu oferi servicii de promovare, ei de asemenea ofera servicii de promovare, te-ar putea acuza cu lejeritate de concurenta neloiala.

Termenii din legislatie nu echivaleaza cu sensul cuvintelor din dictionare, libertatea de exprimare nu este nimic mai mult decat o sectiune / punct din legislatie, nu exista libertate in exprimare. Nu cred ca este in interesul tau sa primesti sfaturi de la cei care nu stiu aceste lucruri.
    Iar cei care ma contrazic sa o faca printr-un filmulet dintr-un aeroport ori institutie publica in care sa strige bomba, incendiu etc.

In plus nu conteaza neaparat ce faci sau ai facut, totul depinde de cum si ce informatii sunt prezentate in instanta de ambele parti.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 6th September 2014 la 03:07.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Parerile tale personale nu pot fi prezentate ca fapte, plus ca ce ai prezentat tu in articolul ala nu prezinta clar unde este teapa. Ca ai impartit 250euro la suma care se primeste pe fiecare mail si nu ti-au iesit calculele nu are nicio relevanta. Sa poti face niste afirmatii de acel gen ar fi trebuit sa fi folosit serviciile si intr-adevar sa nu fi primit banii, ori sa citezi pe cineva care a luat teapa.
    Ai mai postat si datele firmei in articol.

De altfel nici despre serviciile tale nu am o opinie buna
    Deci tu esti cel care mi-a dat reputatie negativa, nu?
    Tu esti sustinatorul lor, nu?
    In 98% din postarea ta m-ai acuzat. Deci clar tu trebuie sa....!

Bun. Hai sa iti raspund si ies din conversatie pentru ca eu am intrebat ceva si sunt luat la rost de sustinatorii acelei firme.
    La faza cu "Sa poti face niste afirmatii de acel gen ar fi trebuit sa fi folosit serviciile si intr-adevar sa nu fi primit banii, ori sa citezi pe cineva care a luat teapa."
    Imi cer mii de scuze dar trebuie sa zic: ai spus o mare tampenie.
    Inainte de a realiza acel articol mi-am facut cont, m-am documentat pentru a nu spune tampenii. In nici o parte din articol eu nu zic ca este teapa afacerea lor sau ca nu am luat banii de la ei. comentariile articolului spun ca este teapa.
    Deci daca in cele peste 100 de comentarii se spune ca este teapa, de unde ti-a venit ideea sa spui tampenia de mai sus?

In al doilea rand. Daca tu ai inteles ca eu ma iau de ei sustinand ca este teapa ai inteles prost. Eu doar am spus internautilor mai repeziti ca nu prea pot sa castige mare lucru. Intelegi?
    Articolul trebuie citit cu atentie si inteligenta mai baiatule ca sa intelegi ce am vrut eu sa spun. Este facut cu tactica. Hai ca m-a amuzat. Sustinatorii lor sunt amuzanti. Nu esti primul si din cauza asta penru ca ceea ce ai spus seamana te bag in aceeasi oala.
    Prin ce seamana? Prin chestii eronate, prin a acuza ca sa simti si tu ca echilibrezi balanta dar de fapt m-ai acuzat doar tu ca eu nu am acuzat pe nimeni, prin dovezi ca nu ai inteles o iota din articol, prin multe altele.

Si nu in ultimul rand: ma, datele firmei sunt publice. Doar nu crezi ca m-am dus la ANAF sa le cer?

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Bun. Hai sa iti raspund si ies din conversatie pentru ca eu am intrebat ceva si sunt luat la rost de sustinatorii acelei firme.
    La faza cu "Sa poti face niste afirmatii de acel gen ar fi trebuit sa fi folosit serviciile si intr-adevar sa nu fi primit banii, ori sa citezi pe cineva care a luat teapa."
    Imi cer mii de scuze dar trebuie sa zic: ai spus o mare tampenie.
    Inainte de a realiza acel articol mi-am facut cont, m-am documentat pentru a nu spune tampenii. In nici o parte din articol eu nu zic ca este teapa afacerea lor sau ca nu am luat banii de la ei. comentariile articolului spun ca este teapa.
    Deci daca in cele peste 100 de comentarii se spune ca este teapa, de unde ti-a venit ideea sa spui tampenia de mai sus?

In al doilea rand. Daca tu ai inteles ca eu ma iau de ei sustinand ca este teapa ai inteles prost. Eu doar am spus internautilor mai repeziti ca nu prea pot sa castige mare lucru. Intelegi?
    Articolul trebuie citit cu atentie si inteligenta mai baiatule ca sa intelegi ce am vrut eu sa spun. Este facut cu tactica. Hai ca m-a amuzat. Sustinatorii lor sunt amuzanti. Nu esti primul si din cauza asta penru ca ceea ce ai spus seamana te bag in aceeasi oala.
    Prin ce seamana? Prin chestii eronate, prin a acuza ca sa simti si tu ca echilibrezi balanta dar de fapt m-ai acuzat doar tu ca eu nu am acuzat pe nimeni, prin dovezi ca nu ai inteles o iota din articol, prin multe altele.

Si nu in ultimul rand: ma, datele firmei sunt publice. Doar nu crezi ca m-am dus la ANAF sa le cer?
    Alexe, ca sa inchidem odata subiectul, imi arati articolul ala ? Te asigur ca s-au spus numai tampenii. Nu iti poti da cu parerea pe un subiect atat de sensibil, fara sa ai textul in fata.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Notificare la deschidere fisier PDF
    De meetzah în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th September 2012, 19:40
  2. Notificare in webmastertools
    De Ing3ras în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 24th June 2012, 15:35
  3. Cerere stergere articol
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8