Eu deja am Status: Removed (nu știu ce înseamnă asta pentru că nu am mai primit din 2008 până în prezent vreo astfel de plângere).
@cipriano200, nu ne interesează banii tăi, sau cel puțin pe mine. PayPal-ul decide unde rămân banii.
Bun, acum să lămurim alte aspecte. Atâta timp cât tu ai vrut să promovezi site-ul respectiv, trebuia să ști riscurile la care te asumi (aici mă refer strict la SEO, nu la blogurile noastre, sau la articole) și trebuia să mai ști și să jonglezi cu ancorele + sursa link-urilor. Ești pe un forum de SEO, și ești de aproape un an de zile, tu chiar nu ai învățat nimic de aici?
Și tot tu ai impresia că ești undeva cu mulți ani în urmă, în care cumperi 10-20 de advertoriale pe același keyword și boom, ești pe prima pagină? Mă rog, nu stau să-mi mai bat capul și să fac pe interesantul pentru că nu sunt, iar tot ce știu, știu de aici și din micile greșeli și teste făcute în trecut, așa că să nu crezi că-ți dau eu ”rețeta succesului”.
EDIT // Nu am experiență în dispute pe PayPal, însă atunci când tu faci niște dispute în masă, cu același text (motiv), PayPal ar trebui să facă ceva.