Eicar..probabil si RAV-ul il detecta pe asta![]()
Eicar..probabil si RAV-ul il detecta pe asta![]()
Da, zi si noapte psybnc-uri, shell-uri si scanari la greu. Apoi au urmat nase punct gov, ebay-uri si paypal-uri. Acum nuj ce-o mai fi ca n-am mai trecut de mult pe la sali de net dar din ce-am vazut in emisiunea asta, nu pare sa se fi schimbat absolut nimic.
Oricum killall sau scoaterea cablului de retea erau atat de amuzante incat ma durea burta de la atata ras. Mereu mi-a placut sa-i sicanez pe marii hackeri scotand cablu de retea in mijlocul activitatii lor. Faza mai amuzanta ca asta nu tin minte sa fi intalnit online.. decat in era cu remote control, dar asta e antica, de pe vremea Windows-ului 98.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da puthre,
Acum..sa ma si repet:
#include <stdio.h>
int main(int a, char** b){ int
i; // pointeri cu care nu fac nimic
char*** p; /**
triple trouble */void** q
; for (i= 0;
i <5; i ++){/* un adevar*/ /*universal */printf(“Da Puthre!\n”);
}
return 0;
}
P.S.: Da...il poti compila![]()
Pfvaaai.. inSecure, ce rusineee. Sa nu stii tu ca pe forumul asta nu functioneaza include stdio.h. Poate tom.h sau dan.h. PS: N-a mers programul tau aici. Asta pana-mi repara baietii si mie serverul sa-l compilez si io cu ceva Debian & Xeon powered toy.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Thx haos..nu stiam de tom.h sau dan.h
Intre timp puteti sa impresionati lumea folosind asta: Hacker Typer
P.S.: Haos, in shell-ul din link nu merge gcc..dar de compilat sigur compileazae de pe vremea facultatii...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)