Site care respecta legea olandeza, si care cere acordul utilizatorului inainte de a-i fi plasate cookieuri. Observati ca pentru a intra pe site trebuie sa-ti dai acordul Radio 3FM - 3FM - Serious Radio
Site care respecta legea olandeza, si care cere acordul utilizatorului inainte de a-i fi plasate cookieuri. Observati ca pentru a intra pe site trebuie sa-ti dai acordul Radio 3FM - 3FM - Serious Radio
Varianta cu fereastra modala cred ca e cea mai periculoasa pentru un site deoarece poate foarte usor sa te lase fara multi vizitatori. Doar siteurile mari sau siteurile cu vizitatori fideli cred ca-si permit asa ceva. Am testat si eu cateva scripturi modale si nu am fost multumit deloc.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
reclamă
îmi permit să recomand site-ul Informatii despre cookie-uri - document realizat de ApTI pentru explicații privind cookie-urile
.:|:.
Nu mai este cazul, s-a retras propunerea, chiar si promotorii legii au retras de pe site-ul lor acest avertisment.
ce mult le-a luat![]()
Roby, e doar o speculatie, datorata faptului ca ICO si-a schimbat politica de cookieuri chiar pe pagina lor. Au si strainezii OTV-urile lor. Vezi aici detalii si un infografic dragut![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
În afară de cookies, pentru site-urile din România care lucrează cu baze de date (newsletter, conturi pe site), e obligatorie (și gratuită) înscrierea la:
Pagina principală
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Nu știu dacă ești serios, sau sarcastic.
Nu e obligatoriu să trimiți datele, cu singura excepție ISP-urile, care au un regim special, și trebuie să păstreze anumite date.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)