Site care respecta legea olandeza, si care cere acordul utilizatorului inainte de a-i fi plasate cookieuri. Observati ca pentru a intra pe site trebuie sa-ti dai acordul Radio 3FM - 3FM - Serious Radio
Versiune printabilă
Site care respecta legea olandeza, si care cere acordul utilizatorului inainte de a-i fi plasate cookieuri. Observati ca pentru a intra pe site trebuie sa-ti dai acordul Radio 3FM - 3FM - Serious Radio
Varianta cu fereastra modala cred ca e cea mai periculoasa pentru un site deoarece poate foarte usor sa te lase fara multi vizitatori. Doar siteurile mari sau siteurile cu vizitatori fideli cred ca-si permit asa ceva. Am testat si eu cateva scripturi modale si nu am fost multumit deloc.
reclamă
îmi permit să recomand site-ul Informatii despre cookie-uri - document realizat de ApTI pentru explicații privind cookie-urile
Nu mai este cazul, s-a retras propunerea, chiar si promotorii legii au retras de pe site-ul lor acest avertisment.
ce mult le-a luat:))
Roby, e doar o speculatie, datorata faptului ca ICO si-a schimbat politica de cookieuri chiar pe pagina lor. Au si strainezii OTV-urile lor. Vezi aici detalii si un infografic dragut :)
În afară de cookies, pentru site-urile din România care lucrează cu baze de date (newsletter, conturi pe site), e obligatorie (și gratuită) înscrierea la:
Pagina principală
Nu știu dacă ești serios, sau sarcastic.
Nu e obligatoriu să trimiți datele, cu singura excepție ISP-urile, care au un regim special, și trebuie să păstreze anumite date.