nu vreti sa dam o mana de ajutor blogului? e pe 2 ptr "colon help"stiti ce aveti de facut
nu vreti sa dam o mana de ajutor blogului? e pe 2 ptr "colon help"stiti ce aveti de facut
Hai sa o luam altfel:
Un medicament (orice medicament) trebuie sa aiba in spate un studiu, o problema existenta pe care sa o vindece.
Gaseste tu (medical vorbind) un studiu sau macar o boala care sa fie provocata de "toxifierea colonului".
Eu am gasit numai cateva studii care sa spuna ca nu au gasit nici o problema pe care ar putea-o vindeca produsele de "detoxifiere".
Stii, e greu sa cauti acul in carul cu fan. E ca si cum ti-as vinde eu un inel care scoate argintul viu din tine si te-as pune sa demonstrezi ca nu ai argint viu in tine. Tu nici nu stii ce e ala argint viu si nu stii cum sa-l cauti.
Am gasit deci... o gramada de articole STIINTIFICE de la universitati care spun ca diferitele feluri de detoxifiere sunt SCAM.
Fa tu calculele
Trust, but verify.
1. Produsul este inregistrat la IBA (Inst. de Bioresurse Alimentare) cu Avizul de Notificare 2815/2009. Pe acest Aviz este stipulat, citez: ” Este interzisa inscriptionarea ambalajului si/sau a prospectului cu proprietati de prevenire, tratare sau vindecare a unor boli sau sa se faca referire la asemenea propritati”
2. Exista si un regulament al Uniunii Europene – 1924 / 2006 cu privire la mentiunile de sanatate asociate alimentelor. Acesta la unul din puncte, precizeaza: ” Sunt interzise informatiile care: sunt false, ambigue sau inselatoare, (de exemplu sa atribuie produselor alimentare proprietati medicinale, in mod eronat sau fara dovezi stiintifice)”.
ColonHelp nu ajută colonul. Dar gole
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Interesanta interpretarea ta Kaa. Cu se face ca bloggerul ti se pare vinovat de fiecare data? De asta ce zici, cum o mai interpretezi?
1. Produsul este inregistrat la IBA (Inst. de Bioresurse Alimentare) cu Avizul de Notificare 2815/2009. Pe acest Aviz este stipulat, citez: ” Este interzisa inscriptionarea ambalajului si/sau a prospectului cu proprietati de prevenire, tratare sau vindecare a unor boli sau sa se faca referire la asemenea propritati”
Este exact ce face firma respectiva. Un medicament trebuie testat vreo 10 ani inainte sa fie pus pe piata. "Panaceul lor universal" pare sa nu aiba nevoie de nimic. Cum e cu reclama mincinoasa? Incalca cumva ceea ce e stipulat in aviz?
Uite ce "previne" produsul.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Era vorba de simtul vostru civic care l-ai amintit mai sus cand ai motivat de ce e bine sa ne facem dreptate singuri.
Acelasi simt civic l-au avut si persoanele care au postat in acel subiect si dupa cum vezi mi-au afectat imaginea. Buna, rea ... nu conteaza, mi-au afectat-o.
Cine isi asuma raspunderea pentru aceste consecinte? Tu?
Traiesti intr-un stat democratic, iar acel stat are legi. Nu hotarasti tu ce este bine si ce este rau.
Asta sa-ti raspund si la:
Pe aceeasi idee - ce conteaza ca un user de aici da tepe? Daca esti prost iti iei teapa.
Nu trebuie avertiati si ceilalti, decat pe cale judecatoreasca - actiune direct tu si el.
In rest.. sa dea tepe frate, ce ne intereseaza pe noi??
Cred ca vorbim dialecte diferite. A avea simt civic nu inseamna sa-ti dreptate singur. De cand spiritul civic e confundat cu haiducia?
Imaginea ta a fost afectata in fata celor care au o capacitate redusa de a intelege lucrurile, deci nu cred ca ai pierdut nimic. Dar daca vrei sa te plangi de acel topic, de ce nu o faci tu pe topicul respectiv?
Cum ajungem sa vorbim despre TINE si problemele TALE pe un topic in care, initial, se vorbea despre altceva?
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)