Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: O solutie de redresare

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

argumentul este simplu: indiferent cat de multe link-uri spam ti-ar devalua, nu poti sa pici sute de pozitii, in conditiile in care apar mai sus ca tine anunturi si alte pagini useless. Deci in cazul asta, clar este vb de penalizare. Sincer, ma asteptam la mai multe de la tine... doar ai peste 200 de site-uri...
    Se pare ca stii la fel de mult seo precum se vede in articolele scrise de tine
    Pinguin a penalizat pentru link-uri nenaturale sau de slaba calitate, nu au fost devaluate
    Eu am site u putine link-uri penalizat pentru ca cineva mi-a pus rss prin cateva zeci de site-uri facute din RSS, astfel ca ultimele 10 articole au toate cateva zeci de link-uri din pagini ce nu au decat continut copiat de la mine
    Inainte de pinguin eram pe 3(1 si 2 alte site-uri ale mele ce sunt tot acolo), pe 25 apr a ajuns in poz 13, iar de atunci tot pica a ajuns in pagina 5, site vechi de 11 ani, continut unic, cel mai complet din nisa, domeniu exact match,si nu am facut spam cu link-uri si mai am si alte exemple\
    Daca era o devaluare de link-uri nu picam ca am si link-uri puternice spre el, deci este o penalizare determinata de o schimbare de algoritm
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    ... deci este o penalizare determinata de o schimbare de algoritm ...
    @lovelife tu ai citit ce s-a discutat in thread aici? Eu sustin ca este penalizare in urma update-ului, nu inteleg ce-ai inteles tu. Crek ai extras un fragment de text din context.
    Signatura lipsa

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

@tymbark
    4 sau 5? Maxim din ce stiu eu sunt 3! Ti-a scos penalizarea dupa 4, sau 5?
    Poti sa trimiti si 100 de requesturi, am zis ca penalizarea a fost scoasa automat la un update care a venit dupa, asa ma astept si la penguin.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Seph Vezi Post
    @tymbark

Poti sa trimiti si 100 de requesturi, am zis ca penalizarea a fost scoasa automat la un update care a venit dupa, asa ma astept si la penguin.
    Poti sa trimiti 100, dar le trimiti degeaba. Daca ai mail, ai penalizare manuala, iar daca ai trimis deja 3 cereri, restu nu se mai iau in considerare. Daca penalizarea a fost fara mail, la urmatorul update, daca modificarile tale sunt ok, dispare, daca nu, se mentine.

Deci, cate ai trimis, 4 sau 5? Ma intereseaza daca vb la subiect (argumentat), sau pur si simplu ai zis asa, ca sa oferi o solutie, dupa "parerea ta". Toti care citesc topicul, o sa trimita "reconsideration's", saptamanal, ca doar tie din cauza asta ti-a scos penalizarea !!!!! E putin aiurea!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu a fost nici un mail. Penalizare manuala? Exista asa ceva?
    Requesturile au fost 4 sau 5 la numar, nu mai retin exact.

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    27

Implicit

dupa ultimul upgrade penguin solutiile de redresare nu sunt spectaculoase si nici nu se poate spune ca exista o reteta care da intotdeauna rezultate.
    am testat un algoritm care verifica supplemental pages aflate in idex google.
    in cazul in care cautarea returneaza pagini interne, acestea pot fii imbunatatite prin: redirect 301, rel canonical, meta noindex, 404 status header, blocarea paginilor nedorite prin robots.txt, si bineinteles continutul duplicat trebuie modificat.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Exista vreo solutie?
    De alexxmit în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th April 2011, 09:13
  2. mereu exista o solutie.
    De Krm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th January 2010, 00:42
  3. ce solutie de monetizare sa aleg?
    De username în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th June 2009, 22:53
  4. PrestaShop, stand-alone sau solutie hostata ?
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd May 2009, 11:58
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •