Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Seminar de afaceri in Bucuresti

Afișare hibrid

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    59

Implicit Seminar de afaceri in Bucuresti

Spre sfarsitul lunii, in Bucuresti are loc un seminar de afaceri in Bucuresti, cu participare gratuita. M-am gandit sa postez aici cate ceva despre el, pentru ca stiu ca poate fi foarte de folos unor membri proprietari de afacere, mai ales in aceasta perioada care se anunta din ce in ce mai dificila.

Am ezitat sa postez totusi direct, informatii despre seminar, ca sa nu fie considerat reclama. Prin urmare, cei care sunt interesati sa afle mai multe detalii, rog sa ma contacteze prin PM si le dau toate datele necesare. Nu am nicio legatura cu seminarul respectiv, decat sunt un participant foarte multumit. As mai participa inca o data, dar stiu deja bine si am si inregistrarea evenimentului.

Experienta mea cu acest eveniment a fost total surprinzatoare, si este urmatoarea: Am participat la acest seminar cu vreo doi ani in urma. A fost de departe, cel mai bun din cele la care am participat, multe sunt niste prostii, dar acesta chiar m-a surprins in mod pozitiv, cu atat mai mult cu cat este gratuit.

Din tot pachetul de sute de idei primite gratuit la seminar, am aplicat doar doua (inca se lucreaza la celelalte....). Ca urmare, am crescut volumul vanzarilor peste noapte, cu 25%, profitul a sarit in aer, iar compania a intrat intr-o alta era. Prin urmare, drept recompensa pentru organizatori - dar si ca training, am participat si la un altul, de data aceasta platit, la care am dus si o parte din echipa. Banii platiti pe curs s-au scos cu varf si indesat, din cresterea mentionata mai sus.

Se prezinta o multime de idei, sistematizate, despre felul in care poti creste o afacere. Este oarecum stilul american de prezentare, insa ideile sunt intr-adevar multe, si bune. Nu este pentru incepatori in afaceri (desi le poate da si acestora destule idei bune), mai curand pentru cei care sunt deja oameni de afaceri mai mici sau mai mari, si cauta cai de marire a profitului.

Daca sunt interesati, PM si le dau datele de contact.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

emm, cred ca ai trecut de pragul in care poti fi suspectat de reclama, asa ca poti posta detalii complete, mai ales ca o faci in cunostinta de cauza, ai fost, ai vazut,si marturisesti ca te-a ajutat mult... Sunt convins ca ii poate ajuta si pe altii, asa ca este o informatie ce merita sa circule public,nu doar pe privat...

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    emm, cred ca ai trecut de pragul in care poti fi suspectat de reclama, asa ca poti posta detalii complete, mai ales ca o faci in cunostinta de cauza, ai fost, ai vazut,si marturisesti ca te-a ajutat mult... Sunt convins ca ii poate ajuta si pe altii, asa ca este o informatie ce merita sa circule public,nu doar pe privat...
    Cred ca ai dreptate.

Deci adresa este: Coaching4You - Evenimente , iar evenimentul la care ma refer se numeste "5 pasi pentru afacerea ta", in 26 septembrie. Vad ca de data asta e de doua ori in aceeasi zi, la doua ore diferite. Probabil a luat amploare. Este gratuit, dupa cum spuneam.

La sfarsit, ei ofera optional achizitionarea unui material tiparit cat si a seminarului pe DVD. Recomand materialul tiparit, e foarte valoros si nu costa mare lucru (nu mai tin minte exact, probabil 20 lei) - dar contine un checklist cu sute de idei potentiale de pus in practica.

Doar doua recomandari simple as adauga, tinuta business si un teanc de carti de vizita in buzunar.

Mult succes in afaceri!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. seminar seo
    De ibaldazar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th January 2010, 17:57
  2. Seminar international Online Marketing
    De Marius Cristian în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th January 2010, 02:29
  3. Seminar gratuit de instruire pentru IMM-uri Cluj-Napoca
    De Marius Mailat în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th June 2009, 14:58
  4. Seminar "Cum sa vinzi software online"
    De Manuela în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th May 2008, 21:19
  5. Seminar Neogen 23 noiembrie 2005 - impresii si opinii
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th November 2005, 08:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •