Spre sfarsitul lunii, in Bucuresti are loc un seminar de afaceri in Bucuresti, cu participare gratuita. M-am gandit sa postez aici cate ceva despre el, pentru ca stiu ca poate fi foarte de folos unor membri proprietari de afacere, mai ales in aceasta perioada care se anunta din ce in ce mai dificila.
Am ezitat sa postez totusi direct, informatii despre seminar, ca sa nu fie considerat reclama. Prin urmare, cei care sunt interesati sa afle mai multe detalii, rog sa ma contacteze prin PM si le dau toate datele necesare. Nu am nicio legatura cu seminarul respectiv, decat sunt un participant foarte multumit. As mai participa inca o data, dar stiu deja bine si am si inregistrarea evenimentului.
Experienta mea cu acest eveniment a fost total surprinzatoare, si este urmatoarea: Am participat la acest seminar cu vreo doi ani in urma. A fost de departe, cel mai bun din cele la care am participat, multe sunt niste prostii, dar acesta chiar m-a surprins in mod pozitiv, cu atat mai mult cu cat este gratuit.
Din tot pachetul de sute de idei primite gratuit la seminar, am aplicat doar doua (inca se lucreaza la celelalte....). Ca urmare, am crescut volumul vanzarilor peste noapte, cu 25%, profitul a sarit in aer, iar compania a intrat intr-o alta era. Prin urmare, drept recompensa pentru organizatori - dar si ca training, am participat si la un altul, de data aceasta platit, la care am dus si o parte din echipa. Banii platiti pe curs s-au scos cu varf si indesat, din cresterea mentionata mai sus.
Se prezinta o multime de idei, sistematizate, despre felul in care poti creste o afacere. Este oarecum stilul american de prezentare, insa ideile sunt intr-adevar multe, si bune. Nu este pentru incepatori in afaceri (desi le poate da si acestora destule idei bune), mai curand pentru cei care sunt deja oameni de afaceri mai mici sau mai mari, si cauta cai de marire a profitului.
Daca sunt interesati, PM si le dau datele de contact.

Răspunde cu citat