Se pare ca stii la fel de mult seo precum se vede in articolele scrise de tineCitat:
argumentul este simplu: indiferent cat de multe link-uri spam ti-ar devalua, nu poti sa pici sute de pozitii, in conditiile in care apar mai sus ca tine anunturi si alte pagini useless. Deci in cazul asta, clar este vb de penalizare. Sincer, ma asteptam la mai multe de la tine... doar ai peste 200 de site-uri...
Pinguin a penalizat pentru link-uri nenaturale sau de slaba calitate, nu au fost devaluate
Eu am site u putine link-uri penalizat pentru ca cineva mi-a pus rss prin cateva zeci de site-uri facute din RSS, astfel ca ultimele 10 articole au toate cateva zeci de link-uri din pagini ce nu au decat continut copiat de la mine
Inainte de pinguin eram pe 3(1 si 2 alte site-uri ale mele ce sunt tot acolo), pe 25 apr a ajuns in poz 13, iar de atunci tot pica a ajuns in pagina 5, site vechi de 11 ani, continut unic, cel mai complet din nisa, domeniu exact match,si nu am facut spam cu link-uri si mai am si alte exemple\
Daca era o devaluare de link-uri nu picam ca am si link-uri puternice spre el, deci este o penalizare determinata de o schimbare de algoritm