Nu am site propriu (site serios, nu site pe care fac teste) care este penalizat, insa ma ocup de unul pe .de care este penalizat, si am inceput sa scot link-urile spam si sa cer reconsiderare. Nu vb ca sa ma aflu in treaba. Faptul ca tu ai 200+ site-uri nu-ti da dreptul sa iti dai aere de superioritate aici. Bineinteles, trec peste "aflii" si "vre-un"....
Da, site-ul este al meu, care-i pb? Nu-ti place, nu-l citi. Nu te obliga nimeni sa fii de acord cu ce spun eu. Daca m-as apuca sa critic si eu toata rah..urile pe care le-am citit pe diverse bloguri si chiar si aici pe unele topicuri, probabil n-as avea timp sa ma mai ocup si de alte chestii. Dar na, fiecare cu parerea lui, unde am avut ceva de zis, am zis-o frumos, daca am fost de acord am apreciat. Na, fiecare cu stilul lui.
Daca-mi aduc bine aminte, cand ai avut pb cu un site penalizat, am incercat sa-mi dau cu parerea, sa te ajut cu un sfat, nu am facut misto de tine ca ti-a penalizat google site-ul. Ma rog, atitudinea ta este oarecum ciudata, avand in vedere ca nu te-am deranjat cu nimic. Sincer, ma asteptam la ceva mai mult din partea ta.

Răspunde cu citat