@tymbark, Nu ma intereseaza o polemica cu tine, pentru ca nu am nimic cu tine personal. MA DERANJEAZA "sfaturile" neargumentate, si PROSTEALA.
Renunta la explicatii ce contin : " kidu nu e de acord" - fara argumente, " eu imi sustin parerea" - cu ce argumente? "site-ul tau este considerat spam si este penalizat" - cu ce argumente?
" cred ca-s abureli astea" - argumente?, " e clar ca-i vorba de penalizare" - argumente?
Pur si simplu ai o fraza plina de ineptii, fara nici un argument, si mai grav, nici nu ai experienta cu site-uri penalizate( Panda, Pinguin, Crocodilu....) ca sa poti oferii sfaturi.
Iti dai cu "parerea" pe un topic unde cineva cauta "o SOLUTIE", iar solutiile tale se rezuma la : "kidu nu e de acrod", " cred ca-s abureli", "e clar ca"...... fara un exemplu, argument, studiu, test...... FARA NIMIC!
Repet, nu am nimic persoanal cu tine, e o problema generala pe forum, care trebuie rezolvata.
DA, ti-ai dat cu parerea despre un site penalizat, dar daca citesti acum ce mi-ai scris, o sa intelegi exact ca ceea ce zic eu, este CORECT = " Iti dai cu parerea fara pic de experienta!"
Nu-ti citesc site-ul, dar citesc forumul, si nu-mi place faptul ca pur si simplu "iti dai cu parerea" pe subiecte care TE DEPASESC complet. Ce sa inteleaga membrii noi?
Tu vb doar pe un topic despre site-ul tau
Din cauza asta, (sfaturi, pareri, aberatii, sugestii .... fara nici un argument) au ajuns topicuri precum "hello
" cele mai populare pe un forum SEO.
Ultima modificare făcută de Tom; 14th June 2012 la 13:35.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.