Pagina 5 din 23 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 224

Subiect: Cum convingem populatia ca Google nu este singura optiune?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Instalarea default a unui alt motor de cautare in browser poate fi o solutie. Din cate stiu Google a platit la un moment dat ca sa fie motorul de cautare default in Firefox.

Facem un browser 100% romanesc, cu diverse tooluri folosite de romani, gata integrate, si cu un alt motor de cautare instalat default. Il promovam pe unde se poate si gata cu suprematia Google.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Daca tot vreti sa schimbati motorul de cautare (si pe langa asta, doriti sa fie si romanesc), haideti sa-l ajutam pe Puthre, el deja a inceput treaba. Motor de cautare avem, are nevoie doar de sfaturi, promovare si recomandari.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Daca tot vreti sa schimbati motorul de cautare (si pe langa asta, doriti sa fie si romanesc), haideti sa-l ajutam pe Puthre, el deja a inceput treaba. Motor de cautare avem, are nevoie doar de promovare.
    E doar un motor de cautare pentru produse, din pacate !

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Daca tot vreti sa schimbati motorul de cautare (si pe langa asta, doriti sa fie si romanesc), haideti sa-l ajutam pe Puthre, el deja a inceput treaba. Motor de cautare avem, are nevoie doar de promovare.
    Merci de sustinere, dar deocamdata ma axez doar pe produse. Cautarea pe web e putin diferita, ma bate gandul dar inca nu am resursele.
    Caut cu jingle.ro.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Poate am parut exagerat dar inca o ipoteza, poate forteaza +1, fortand +1 ar obliga webmasterii sa puna masiv butoane pe siteurile lor si automat ar incuraja popularitatea retelei de socializare. Lupta cu Facebook e acerba, daca nu trec pe +1, mai exact daca nu reusesc sa duca Google+ la un nivel satisfacator in comparatie cu Facebook, cum spun zvonurile Facebook pregateste un motor de cautare al lor sau in parteneriat cu Bing, ceea ce ar putea aduce prejudicii grave lui Google. Pierderea bataliei pentru reteau sociala, dar si amenintarea suprematiei ca motor de cautare.
    Sa ne imaginam un web search integrat in Facebook si facuta reclama masiv pe Facebook.
    Pentru Google e imperios necesar sa impinga prin toate mijloacele Google+. Pierduta batalia sociala pierd si pe search in conditiile mentionate mai sus. Ei sigur stiu mai multe, au spionii lor.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    ma bate gandul dar inca nu am resursele.
    si daca le-ai avea, ar dura nshpe mii de ani pana ai recupera investitia.. motiv pentru care nici-o investitie romaneasca in sectorul asata n-a fost sustinuta, chiar daca au fost multe incercari.in dezvoltarea
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    si daca le-ai avea, ar dura nshpe mii de ani pana ai recupera investitia.. motiv pentru care nici-o investitie romaneasca in sectorul asata n-a fost sustinuta, chiar daca au fost multe incercari.in dezvoltarea
    Okidoki e un contraexemplu la ce spui. Doar ca nu sunt suficient de buni.
    Caut cu jingle.ro.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Sincer, daca am fi uniti, am reusi sa facem un browser romanesc cu messenger si facebook integrate, cu motor de cautare default care sa caute pe nise (cautari generale - google, cautari de produse - jingle, cautari pe turism - yahoo) si mai important - am reusi sa il si promovam.
    Pe termen lung cred ca am avea mai mult de castigat, mai ales pentru ca o sa se imparta piata, va deveni din monopol - o piata concurentiala. Yahoo va investi mai mult in piata din RO (acum cu cota de piata de .,00005% ce sa investeasca?)

Eu va mai zic ceva: nu va dati seama ce putere are aceasta comunitate. Ganditi-va putin. Adunati numarul de unici / zi la care au acces cei care au comentat pe acest topic.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Sincer, daca am fi uniti, am reusi sa facem un browser romanesc cu messenger si facebook integrate, cu motor de cautare default care sa caute pe nise (cautari generale - google, cautari de produse - jingle, cautari pe turism - yahoo) si mai important - am reusi sa il si promovam.
    E suficient sa ai un contract cu emag, pcgarage si inca cativa pentru setarea default a motorului de cautare pe sistemele preinstalate pe care le vand.
    Caut cu jingle.ro.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Guys, Google nu mai e (doar) un motor de cautare si deci nu (doar) un motor de cautare trebuie concurat. E vorba de: browser, retea de reclame, ochelari ptr idioti, sistem de stocare date, mail, messenger, magazin online si multe altele.

Cum lupti impotriva unui astfel de monstru? Trebuie un alt monstru.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 5 din 23 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. extensie .php la o singura pagina
    De palex1988 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th January 2012, 11:09
  2. Rezultate pe o singura pagina
    De 100R în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th August 2011, 16:27
  3. Google - optiune de blocat anumite site-uri din search.
    De Florin Traian în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th March 2011, 15:56
  4. Care este singura si cea mai buna metoda?
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2008, 10:21
  5. Noua optiune de la google
    De biaterm în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th September 2006, 18:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii