Eu nu depind de google. Ma folosesc de ei si fac bani din asta
Sunt chiar cu mult mai tari decat microsoft sau yahoo.
Da-mi un motor de cautare mai bun si de maine il recomand.
Eu nu depind de google. Ma folosesc de ei si fac bani din asta
Sunt chiar cu mult mai tari decat microsoft sau yahoo.
Da-mi un motor de cautare mai bun si de maine il recomand.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
https://www.google.com/#hl=en&sclien...w=1247&bih=584
Geniala partea de jos a primei pagini. Good job.
Yahoo n-are asa ceva
Trust, but verify.
Google e foarte puternic prin valoarea serviciilor oferite.
Acuzatii din partea Yandex, zilele trecute Google shutting out rivals, claims Russian search engine Yandex | Technology | guardian.co.uk
In Corea de Sud pe Wiki scrie ca in 2007 Google avea 2%, in 2011 a urcat la 44% in lupta cu ë¤ě´ë˛ :: ëě 경ěë*Ľ, ë¤ě´ë˛
Competitorul chiar trebuie sa fie extrem de puternic sa poata sa emita pretentii, Google pare in urcare usor usor pana la dominatia absoluta.
din partea cuiva care ştie okidoki: "okidoki merge foarte încet la dezvoltare pentru că momentan nu există bani de dezvoltare. planurile de dezvoltare de dinainte de criză erau foarte mari şi foarte bune, din păcate s-au tăiat, aşa că acum merge din inerţie."
Caut cu jingle.ro.
@dan
Nu pricepui ce e ciudat + ca la mine e setat pe afisare 100 rezultate. In primele rezutate pare ok.
Alt exemplu personal, concret: instalari garmin nokia n95 - Căutare Google
Aia am cautat, fix aia am gasit si am si rezolvat problema
Da-mi un motiv sa caut si pe yahoo/microsoft expresii "domestice".
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco - am zis de vreo 4 ori - daca nu ai reusit sa ma'ntelegi inseamna ca nu stiu sa explic sau ma ai la "ignore")
Motiv sa cauti pe altceva: am facut un site acum vreo saptamana. I-am pus linkuri spam ca mi-e lene sa investesc in el. E primul in Google.
Daca nu e un motiv suficient, da-mi o nisa unde esti primul![]()
Ultima modificare făcută de Dan; 25th April 2012 la 18:55.
Trust, but verify.
Sanse sunt sa reusim, aici depinde mult si de influenta asupra populatiei ce utilizeaza google. Daca un site de genul lui vplay.ro (dau un exemplu tampit) ar lansa propriul motor de cautare ce ofera rezultate cat de cat relevante... ar lua cred un minim de 1% din piata.
@1nesco - uite, site-ul asta rankeaza inaintea mea:
Index of /
Al meu e user generated content, catre care am pus anul asta doar 2 linkuri no-follow. No spammy shit.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)