Rezultate 1 la 10 din 82

Subiect: Cum sa faci bani repede si usor *click aici*

Vizualizare arbore

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    49
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @ Krumel. Mesterul cu 80% la fel, isi va schimba parerea dupa modificarile din 2012.Cred ca proportia se schimba in 20% seo vechi si 80% chestii noi.

.....

Daca valoarea linkurilor se schimba (vechime, anchor text, site-wide, do-follow, no-follow, in continut,.... ), milioane de site-uri sunt de-indexate, content-ul este "evaluat", .... cei 80% nu mai sunt de actualitate. Iar eu cred ca urmeaza o mare "BULA" SEO in 2012.
    Nu cred ca isi schimba parerea, omul respectiv se adapteaza si adopta tot ce e nou. Dar ca idee, ce am zis anterior cred ca e adevarat.

Legat de continutul de calitate, e destul de simplu: nu se refera doar la text. Daca ai video-uri utile, daca ai imagini relevante, daca ai un continut structurat cum trebuie si care ajuta oamenii, daca ai o reputatie buna crescuta prin recomandarile oamenilor.. atunci poti spune ca acel continut e de calitate.

SEO a fost mai tot timpul impartit pe 2 directii: pentru useri si pentru motoarele de cautare. Acum ei se concentreaza pe useri, asta nu inseamna ca nu trebuie sa tii cont si de motoarele de cautare.

Cu cat esti mai apreciat (prin ratinguri, prin bookmarking-uri, prin referiri facute [citations], prin linking, prin sharing) cu atat mai mult acel continut poate fi definit ca fiind de calitate.

Problema e ca aceste aprecieri trebuie sa vina de la oameni si n-ar trebui sa fie artificiale. E naturalul de care ziceai tu.

Pe.com lucrul asta e posibil ptr ca oamenii sint obisnuiti sa aprecieze continutul. Pe .ro oamenii abia invata.

---
    Cred ca multi dintre SEOs vad lucrurile in mod gresit si sint speriati inutil.

Atata timp cat oamenii au unde sa caute o sa existe continut optimizat si deci SEO. Atata timp ca exista sansa unei speculari si ocoliri a reglulilor oamenii o vor face. Atata timp ca una din forma de apreciere a unui continut e linking-ul, vom face linking. Atata timp cat SEO evolueaza oamenii se vor adapta.

Acum nu motoarele de cautare sau SEOs spun ce e continutul de calitate, ci userii. Ceea ce e si normal. Iar lucrul asta e pozitiv ptr ca impinge firmele la a fi creative ptr a-si atrage clientela.

Asta e modelul american.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 1st April 2012 la 17:49.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th December 2011, 22:27
  2. Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 24th July 2011, 19:34
  3. Poti sa faci bani frumosi sau pierdere de timp!
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2009, 21:46
  4. Random from sql: cum sa il fac sa se incarce mai repede
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th August 2008, 23:42
  5. Ia-l Repede Cat Mai E Pe Stoc
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th May 2006, 09:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •