Rezultate 1 la 10 din 119

Subiect: Cui am dat eu azi reputatie

Afișare hibrid

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    39

Implicit

I-am dat un negativ lui Bogdan Calin. Se pare ca l-am deranjat foarte tare pentru ca am descoperit ca-mi lipsesc cei 7 ani de acasa.
    Astazi a inceput o campanie de transformare a patratelelor rosii in patratele verzi iar eu i-am intrerupt acest demers nobil.
    Reactia lui pe privat a fost:
    Raman dator!
    Dupa cum i-am raspuns si in privat, o spun si public, din punctul meu de vedere cu o astfel de atitudine nu vei reusi decat sa mai aduni cateva puncte negative la reputatie.

P.S. n-am nimic cu tine, nu sunt invidios pe succesul tau, nu-mi doresc banii tai - asta ca sa evitam discutiile in contradictoriu.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de andyradutza Vezi Post
    I-am dat un negativ lui Bogdan Calin. Se pare ca l-am deranjat foarte tare pentru ca am descoperit ca-mi lipsesc cei 7 ani de acasa.
    Astazi a inceput o campanie de transformare a patratelelor rosii in patratele verzi iar eu i-am intrerupt acest demers nobil.
    Reactia lui pe privat a fost:

Dupa cum i-am raspuns si in privat, o spun si public, din punctul meu de vedere cu o astfel de atitudine nu vei reusi decat sa mai aduni cateva puncte negative la reputatie.

P.S. n-am nimic cu tine, nu sunt invidios pe succesul tau, nu-mi doresc banii tai - asta ca sa evitam discutiile in contradictoriu.
    Dupa razboi apar multi eroi, daca nu vedeam, taceai. Mi-ai dat negativ pentru un topic gol, deci fii convins/a ca raman dator. Iti lipsesc cu desavarsire cei sapte ani de acasa, asta ca sa retii bine. M-am saturat de cei care daca te vad ca esti pe rosu, hop, te taxeaza.

P.S: La 16:53 mi-ai dat negativul si la 19:26 ai scris in topic. Penibil.

LE:
    Wtf?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reputatie jignitoare
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 3rd March 2012, 14:39
  2. Reputatie
    De StarNET în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th February 2012, 17:42
  3. Punctele de reputatie
    De acsa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27