Da, iarta-ma ca-s "arogant si nesimtit" cand te-am pus la punct intr-un thread in care te-ai dovedit a fi un mare mincinos! Unii dintre voi aveti un tupeu fantastic (chiar jegos imi permit sa-ti spun, asta ca sa-mi "merit" titulatura de "nesimtit" pe care ai pus-o). Culmea e ca acuzatii de genu: "dati reputatie negativa doar de fun" vin doar din partea celor care au calcat MACAR o data pe bec. Asta e situatia amuzanta.
Tupeul de care-l dai dovada poate fi vazut si aici, unde la fel l-ai facut si pe Dragos Bunea in toate felurile (probabil si nesimtit, daca caut mai adanc) desi ti-a dat sansa sa recunosti ca esti un mincinos: - http://forum.seopedia.ro/concursuri-...-trafic-3.html . Cand ti-a dovedit, ai spus doar: "gata, m-ai prins. am jucat la bluff. Let's move on!". Iar eu te-am pus la punct intr-adevar. Constat insa ca sunt un nesimtit pentru asta, in viziunea taSi atunci nu ti-ai asumat consecintele... tocmai asta am incercat eu sa te pun sa faci. Ai incercat insa sa iesi tu cat mai bine din asta, considerand ca... cica as vrea sa te umilesc. Dar tie ti-ai dat palmi pentru ca te-ai umilit singur, desi ai avut 2-3 zile sansa sa iesi decent din aceasta situatie?
Si nu in ultimul rand: eu postez in calitate de user simplu. Cand postez in calitate de moderator, textul e marcat ca atare. O fac rar si de obicei in privat. Opiniile mele nu sunt cele ale unui moderator si nici ale comunitatii Seopedia. Sunt strict ale userului Cristi Ursut asa cum era si inainte sa dobandesc si calitatea de moderator.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dar si eu m-am simtit, pentru ca acuzatia ta a fost la nivel general. Deci m-ai atacat inclusiv pe mine si pe orice alt om din comunitatea asta care n-avea nicio treaba cu disputa ta. Intelegi ce am taxat la tine?

Si atunci nu ti-ai asumat consecintele... tocmai asta am incercat eu sa te pun sa faci. Ai incercat insa sa iesi tu cat mai bine din asta, considerand ca... cica as vrea sa te umilesc. Dar tie ti-ai dat palmi pentru ca te-ai umilit singur, desi ai avut 2-3 zile sansa sa iesi decent din aceasta situatie?