Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructii - șî altilii...
Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructii - șî altilii...
Nu e banc, e real (descriere pusa de un user cand a inscris la mine un post de Radio Online):
buna ziua la toti va spunem de la **** vrem sa va prezentam oficialul program postului de radio emisia incepe la ora 12 jumate pana la 1 avem oraq de muzica a poi de la 1 avem dedicati si preferinte muzicale care tine pana la 2 jumate de la 2 jumate avem pana la 3 hituri noi la ora 3 jumate incepem din nou dedicati si preferinte muzicale pana 4 jumate unde la 4 jumate dj denisa va prezinta zodiacul zilei si a pioi urmeaza ora de muzica care tine pana la 6 unde dj andrei isi ia ramas bun si ne auzim maine de la 12 ziua de la 6 seara aveti pogram cu dj amd care va avea ore lungi de dedicati si preferinte bmuzicale asta e programul nostru speram sa va placa si sa ascultati **** id ul de mes e **** adresa de ascultare ***** e
Maria si Ion in pat seara:
M: Ioane, dormi?
I: Nu Marie...zi
M: Ma iubesti Ioane?
I: Dorm!!!
Cum se face intrerupere de sarcina la o gaina?
Se ridica gaina de pe oua.
Fată, tu ești o fată de luni noaptea.
Nu ești de marți, că marți e după luni și mă odihnesc.
Miercuri am raid.
Joi am ședință de dimineața și sunt obosit toată ziua.
Iar de vineri începe weekendul, și în weekend toate fetele arată mai bine decît tine.
Fată, ești o fată de luni noaptea.
Panica la Mall, a cazut curentul!
20 de oameni au ramas blocati in lift!
10 au ramas blocati intr-un magazin cu usi automate!
... si 5 blonde au ramas blocate pe scara rulanta ...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pacienta:
Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dumneavoastra! Am incercat tot felul de medicamente, dar tot nu sunt insarcinata! Ce sa mai fac?! Nu mai stiu...nu mai inteleg nimic... oooooooof...
Medicul:
Stati, nu disperati... s-o luam metodic! Poate e o problema ereditara! Mama dumneavoastra a avut copii?!
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Asadar, mai ai un pas pana la un miliard de lei. Mai ai si varianta suna un prieten. Mergi mai departe sau te retragi?
− Merg mai departe..
− Foarte bine...Care din urmatoarele pasari nu isi construiesc propriul cuib? A. Prihorul B. Vrabia C.. Cucul D. Sturzul
− Nu am idee, o sa o sun pe prietena mea. [...]
− E simplu...cucul este raspunsul
− O sa merg pe mana ei, nu am idee. Deci raspuns final, cucul.
− Ai avut 500 de milioane, ai mers pe mana prietenei tale...Si...ai castigat un miliard!! Seara o scoate pe prietena la restaurant
− Ce fler ai avut, cum de ai stiut ca raspunsul este cucul?
− Ma mir ca nu ai stiut...toata lumea stie ca, cucul traieste in ceas
cucul traieste in ceas
sclipitooooor !!!
uneori adevarul e asa de evident... dar cati il vad?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)