Eu abia acum vad threadul acesta. In primul rand vreau sa te felicit si eu pentru cum ai evoluat insa in acelasi timp sa trag un semnal de alarma in privinta seriozitatii, pentru ca deja ai primit mai multe reclamatii pe acest forum.

Cred ca problema este una care tine de management. Pur si simplu nu esti realist cand preiei comenzi si din acest motiv ajungi sa nu le onorezi cum trebuie. Ideea unui pret cat mai mic este buna pana intr-un anumit punct: punctul in care primesti mai multe comenzi decat poti duce (ca timp fizic sau pur si simplu din punct de vedere psihic). Atunci intelept este sa ridici pretul pentru a primi mai putin de lucru (dar in acelasi timp, vei produce poate aceeasi bani). Sau mai simplu, sa iei mai putine lucrari, pentru a fi sigur ca le onorezi pe toate.

Cata vreme inca esti la scoala, acest lucru te va impiedica sa poti munci cu toata capacitatea ta (ba o tema, ba de invatat, ba o lehamite fix in putinul timp pe care-l ai, etc.), dar inteleg ca mai vorbim doar de vreo 5-6 luni. Cauta sa-ti faci reputatie in timpul asta, nu cumva sa ti-o strici.

Sper ca postul meu sa nu-ti taie din elan ci sa te ajute. Eu la 18 ani am stat si am mai pierdut inca 3 (din cei 6 care au trecut din acel moment) pana am inceput sa fac ceva util cu vietisoara mea (adica pana sa incep sa valorific cu adevarat timpul pierdut cu dracovenia asta de laptop in brate ). Poate as fi putut sa fiu mai in fata in multe chestii si de asta imi place pe undeva sa te vad pe tine evoluand. Doar sa nu "fugi" dupa succese sau cifre fara sa-ti calculezi bine pasii (ca te impiedici!). Cu aia 300 de la ai tai plus 100 euro (deci nu 250 pe luna) ai deja salariul minim pentru care lucreaza cine stie cate sute de mii de oameni (si lor le mai ia si impozit ). Si e mai bine asa, cata vreme ai garantia ca iti construiesti o reputatie buna, plina de feedback pozitiv si cu o perspectiva buna pentru viitorul nu foarte indepartat. Bineinteles, cifrele pe care ti le-am dat pot fi ajustate in functie de socotelile tale

Multa bafta!