@palaghianu: Felicitari si din partea ma. Ma bucur sa vad ca si cei de varsta mea reusesc in online, chiar daca pentru unii 2-3-500 nu inseamna mult, pentru noi e enorm. Nu pot spune ca am facut aceeasi bani ca tine, in ultimele 2 luni am putin peste 200, insa din Adsense (dintr-un site mai vechi, acum incerc sa dezvolt unul pe .com, o micro nisa), pe partea de advertoriale sunt 0.
Off: Pot spune ca am si eu aceeasi parere , in ultimele luni s-a discutat numai despre advertoriale, au fost numai certuri sau membrii noi care stabileau noi recorduri pentru prostie si pentru ce inseamna penibil.
De ce nu mai discuta nimeni despre keyword research, despre link building, despre wordpress, despre long tails, despre Adsense etc???
Eu unul sunt printre cei ce viziteaza zilnic seopedia de zeci de ori, sa vad ce mai e nou, despre ce se vorbeste, insa dupa cum ziceam, in ultimele luni s-a discutat numai despre advertoriale. Nu spun ca e rau sa existe anunturi, oferte si ce mai vreti voi, e foarte bine, dupa cum spunea @Dan Seopedia s-a dezvoltat foarte mult din punctul asta de vedere, dar e pacat ca nu mai e ca inainte.
Daca nu sunteti de acord cu mine nu e nicio problema, am vrut doar sa-mi spun parerea, poate mai sunt si altii care au simtit asta.

Răspunde cu citat