Multumesc @tiberiur. Intradevar, nu am de ce sa ma ascund. Comunitatea aceasta m-a ajutat. Daca nu erati voi, cei care ati comandat zeci de pachete de articole, eu eram nimic.
Multumesc @Kidu pentru felicitari. Intradevar, banii sunt ceva, asa cum am spus si in articol. Multumesc si pentru sugestii; fii sigur ca o sa le iau in calcul.
btw: Am observat ca atunci cand imi fixez task-uri, treaba merge foarte bine. Tocmai de aceea, urmatoarele doua task-uri sunt bani pentru scoala de soferi iar apoi, bani pentru laptop. Pentru cei care vor sa vada ca se poate, chiar o sa mai postez, stadiul in care ma aflu.
Multumesc @robyroy si tie pentru felicitari. Ai fi surprins sa stii ca am prieteni de 16-17 ani care deja scriu sau care inca asteapta sa am mai mult de scris pentru a scrie si ei. Nu sunt un fenomen insa un lucru stiu: Sunt un om hotarat. Hotarat sa faca scoala de soferi, sa-si ia laptop, masina, sa faca facultate si sa se poata intretine.
Eu cred ca nu e nimic iesit din comun, de aceea oricine vrea, poate reusi sa-si atinga scopurile asa cum de 2 luni incoace o fac eu.

Răspunde cu citat