Eu sunt atat de nemultumit de anul asta ca as vrea sa se termine cat mai repede, daca se poate "pe furis"am inceput atat de bine, motivat, cu mai multe obiective clare fixate (in special cele care tin de disciplina, de modul de lucru si multe altele). Si tocmai pentru ca am inceput atat de bine (pe toate planurile, inclusiv financiar), cred ca mi s-a urcat la cap, astfel ca daca e sa trag linie, in final a fost un dezastru! E riscul de a fi propriul sef, astfel ca un scop pentru 2012 ar fi sa aduc oameni (buni/de calitate) pe langa mine, unde-i posibil si sustenabil (parteneri/angajati/fie si writter simplu), pentru ca unde am deja, nu ma pot eschiva deloc usor (pe mine ma pot manipula extrem de usor prin "Las ba, ca faci maine!" sau "Las ca merge si asa!").
Pe de alta parte, pot marca la plusuri faptul ca m-am "trezit" si am inceput sa recupar macar in ultima luna (inca lucrez si probabil ca o sa lucrez si maine si intre Craciun si Revelion). Totusi, am dat drumul la niste proiecte care cred ca in 2012 vor fi profitabile si am consolidat dintre cele pe care le aveam deja.
Dar nu in ultimul rand, am devenit Super-Moderator pe Seopedia, am ajutat comunitatea scriind ceva ghiduri despre folosirea unor anumite sectiuni (la studii de caz si oferte gratuite de exemplu) si am postat alte posturi care, sper eu, au fost utile comunitatii.

am inceput atat de bine, motivat, cu mai multe obiective clare fixate (in special cele care tin de disciplina, de modul de lucru si multe altele). Si tocmai pentru ca am inceput atat de bine (pe toate planurile, inclusiv financiar), cred ca mi s-a urcat la cap, astfel ca daca e sa trag linie, in final a fost un dezastru! E riscul de a fi propriul sef, astfel ca un scop pentru 2012 ar fi sa aduc oameni (buni/de calitate) pe langa mine, unde-i posibil si sustenabil (parteneri/angajati/fie si writter simplu), pentru ca unde am deja, nu ma pot eschiva deloc usor (pe mine ma pot manipula extrem de usor prin "Las ba, ca faci maine!" sau "Las ca merge si asa!").
Răspunde cu citat