Sper ca intr-o zi palaghianu sa invete ce inseamna 24 de ore si sa nu treaca mai mult de 7 zile si sa nu fie gata treaba. Scuze de off....
Versiune printabilă
Sper ca intr-o zi palaghianu sa invete ce inseamna 24 de ore si sa nu treaca mai mult de 7 zile si sa nu fie gata treaba. Scuze de off....
Cum spuneam, mai are de lucrat la anumite aspecte :)
Sa retinem ca inca nu a dat BAC-ul. Ideea era sa il incurajam sa mearga pe calea cea buna. Parinteste asa.
Eu sunt atat de nemultumit de anul asta ca as vrea sa se termine cat mai repede, daca se poate "pe furis" :)) am inceput atat de bine, motivat, cu mai multe obiective clare fixate (in special cele care tin de disciplina, de modul de lucru si multe altele). Si tocmai pentru ca am inceput atat de bine (pe toate planurile, inclusiv financiar), cred ca mi s-a urcat la cap, astfel ca daca e sa trag linie, in final a fost un dezastru! E riscul de a fi propriul sef, astfel ca un scop pentru 2012 ar fi sa aduc oameni (buni/de calitate) pe langa mine, unde-i posibil si sustenabil (parteneri/angajati/fie si writter simplu), pentru ca unde am deja, nu ma pot eschiva deloc usor (pe mine ma pot manipula extrem de usor prin "Las ba, ca faci maine!" sau "Las ca merge si asa!").
Pe de alta parte, pot marca la plusuri faptul ca m-am "trezit" si am inceput sa recupar macar in ultima luna (inca lucrez si probabil ca o sa lucrez si maine si intre Craciun si Revelion). Totusi, am dat drumul la niste proiecte care cred ca in 2012 vor fi profitabile si am consolidat dintre cele pe care le aveam deja.
Dar nu in ultimul rand, am devenit Super-Moderator pe Seopedia, am ajutat comunitatea scriind ceva ghiduri despre folosirea unor anumite sectiuni (la studii de caz si oferte gratuite de exemplu) si am postat alte posturi care, sper eu, au fost utile comunitatii.
Eu am profitat de ofertele cu advertoriale gratuite. Am fost primul care am prezis succesul topicului tau cu "postez pentru un prieten" si m-am oferit sa ti-l cumpar. Fapte bune nu fac de felul meu, dar am facut totusi cateva drumuri la sibiu, valcea, iasi si suceava pentru a nu deranja politia in cazul unor tepisti..
asa ca aviz amatorilor: daca mergeti pe strada si va treziti din senin cu un sut puternic in oo, n-o luati personal, considerati ca v-ati achitat datoriile :)
Am scris si un altfel de curs seo, ca giveback pentru colegi. In rest fac ce stiu eu mai bine.. culeg informatii..
Sarbatori fericite! :rockon:
Pentru mine anul 2011 a fost unul destul de prost, pot spune. In prima parte a anului am fost foarte ocupat, atat cu activitati online, cat si offline. Am avut si o firma la un moment-dat, insa am fost nevoit sa renunt la respectiva afacere. In vara deasemenea am fost ocupat cu activitati offline, insa am incercat in paralel sa fac ceva maruntis si din freelancing.
Ca cifra, totalul este de aproximativ 8 ori mai mare decat cel de anul trecut, insa marea greseala a fost ca nu i-am cheltuit responsabil. Cand vezi ca merge o afacere investesti si in alte proiecte cu gandul ca vor merge si alea. Uneori mai dai si gres.
Daca regret ceva? Sincer nu! Am invatat multe lucruri in acest an, chiar daca mai mult m-a tras in jos, dpdve financiar si nu numai.
Sarbatori fericite si multa putere pentru 2012!
Eu in 2011 am cunoscut cea mai prospera perioada din viata mea. Pe langa faptul ca am trecut BAC-ul cu note mari, am fost admis la o universitate care se afla pe primele pozitionari in topurile facute pe tara, am avut si satisfactii in online. Blogul personal evolueaza constant de 3 ani si am inceput cateva proiecte care se vor finaliza aproximativ pe la mijlocul anului viitor.
Pe SeoPedia am cunoscut oameni foarte buni pe care ii respect, m-au ajutat cand am avut nevoie si le multumesc din suflet pentru asta, am acordat si eu ajutorul meu acolo unde s-a putut. Au fost si certuri si au fost si greseli din partea mea si imi mai cer inca odata scuze de la cei pe care i-am deranjat sau nu am facut treaba dupa cerintele lor, in mod nevoit bineinteles. Lucrez in majoritatea timpului, iar cand nu o fac incerc sa ma relaxez alaturi de iubita mea si de prieteni.
Se aproprie un craciun calduros si la fel sa va fie si voua inimile in aceasta perioada :).
Sarbatori fericite tuturor membrilor de pe SeoPedia!
Pe partea comunitatii doar ca am colaborat cu unii useri si sunt multumit ( am dat banu` ) in rest am lucrat la un site de aproape un an si sunt foarte multumit. Munca multa in 2011 si sper ca 2012 sa se vada si mai bine.
Sarbatori fericite !
Acum sa dau si eu un raspuns mai concret.
Am facut multe lucruri educative si distractive in offline :)), asta ca sa-mi iau gandul de la activitatile online, care au devenit din ce in ce mai stresante.
Am invatat multe si am evoluat mult fata de anul trecut, mi-am luat o teapa maricica, dar sfarsitul de an m-a intampinat cu recuperarea acelor bani pierduti, am inceput noi proiecte (nu stiu cat de inspirat am fost) care imi ocupa si mai mult timpul ... cred ca am s-o iau razna in curand ... dar c'est la vie :)) , am colaborat cu multi useri, eu sunt multumit, sper sa fie si ei la randul lor.
Am invatat ca trebuie sa fiu mai atent cu cine imi fac de lucru, ca daca oferi respect si atentie nu vei primi intotdeauna acelasi tratament.
Tot acum, la sfarsit de an, mi-am rezolvat cateva probleme care imi stateau pe creier si voi mai rezolva cateva pana la anu' ... ce sa zic .. am un sfarsit de an plin de satisfactii (nu neaparat materiale) si sunt convins ca anul viitor va fi mult mai bine de atat :)
Si pe final, dar lucru care este la fel de important precum toate cele spuse mai sus, datorita seopedia mi-am facut un prieten de nadejde, singura persoana cu care m-am si intalnit dintre toti membrii seopedia si anume initiatorul acestui topic. Asadar .. Dan, iti multumesc pentru tot sprijinul acordat si pentru cantitatea si calitatea invatamintelor tale.
Sarbatori fericite tuturor !!!
In 2011 am facut multe...lucruri marunte si lucruri mici. M-am mutat in alta tara, cunostintele in web design au crescut considerabil, am reusit sa fiu student Adobe in sfarsit. Intre timp a venit un nou membru in familie :D . si bineinteles am mai invatat cateva tehnici seo de la voi :D . Craciun fericit!
In 2011 am invatat o groaza de lucruri, dar cel mai important am intrat cu adevarat in online. Pana acum ma jucam, faceam site-uri de plictiseala si stateam pe mess, fara a face ceva important sau care sa ma ajute pe viitor. Am descoperit SEOPEDIA la putin timp dupa ce am inceput sa lucrez part-time online (link building) si m-a ajutat foarte mult.
In ultimul timp am dat de cateva ori fail si am dezamagit 1-2 clienti, iar pentru asa imi pare cel mai mult rau, insa, sper ca incepand cu noul an sa-mi revin si sa dovedesc din nou ca-s serios.
Cu ajutorul forumului am reusit sa am proprii mei bani si sa nu cer mamei, iar asta ma face mandru.
Sarbatori fericite si sa speram la an nou mai bun si plin de bucurii.