Nicicum nu e bine vad. Daca nu merge lumea la vot se striga ca avem o societate ignoranta (da, chiar asa e!), iar cu cat e prezenta mai mica la urne, cu atat un vot fraudat cantareste mai mult.
Cam cat de comunista e Belgia in opinia voastra? Pentru ca, din cate stiu eu, ei au aceasta obligativitate a votului si mai sunt ceva state in UE.
Eu sunt pentru aceasta masura. Parerea mea e ca un om care n-a votat, nu are absolut niciun drept sa se planga de ceva in tara asta. Totusi, coroborat cu masura asta as introduce si optiunea de "ma abtin/niciunul dintre candidati" (cum e la ucrainieni).
Ma rog, e o discutie ce tinde spre politica si nu prea sunt tolerate pe Seopedia

In special daca se ajunge la chestii gen PSD vs PD-L (discutii care ar crea doar flame plus nervi si energie consumata). Sper sa ramana lumea cu ochii doar pe masura asta, nu pe lupta politica.
In incheiere vin si eu cu o intrebare: cei care v-ati opus vehement, ce argumente aveti? Ala cu "comunism"-ul zic eu ca e nefondat

Daca vorbim de comunism doar pentru ca ni se traseaza si niste obligatii in societate (culmea, obligatia de a VOTA!), cred ca am merita cu varf si indesat sa invie Stalin si sa ne conduca el, ca sa vedem comunism adevarat.