Referitor la alegerile din Romania, ma ghideaza trei principii:
1. Daca ii votez, ii incurajez.
2. Daca votul ar conta, s-ar interzice.
3. Imi exercit dreptul de vor si daca nu ma duc sa votez.
Deci, eu nu ma duc la vot pe 30 noiembrie. Voi?
Referitor la alegerile din Romania, ma ghideaza trei principii:
1. Daca ii votez, ii incurajez.
2. Daca votul ar conta, s-ar interzice.
3. Imi exercit dreptul de vor si daca nu ma duc sa votez.
Deci, eu nu ma duc la vot pe 30 noiembrie. Voi?
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Pai ce, se duce cineva sa voteze, in afara de ei insisi (ma refer la candidati)?
Eu ma duc. Nu vreau sa fac parte din turma care se crede interesanta doar ca nu merge sa voteze si isi baga organul in ea politica.
Daca gandesti cum gandeste thefan, cum ca iti exerciti dreptul de a nu vota (si ai mare dreptate aici, ai dreptul sa nu votezi) e ok. Dar am observat ca multi spun asa doar ca sa fie in "trend". Pacat.
Sigur, la o prima vedere orice partid are stricaciuni. Unii isi arunca apa in fata (am vazut recent pe B1), altul scoate manele electorale, altul se apuca acum in ajun sa ingrase porcul, zicand ca va reduce biletele de tren ale parlamentarilor si ce primesc la masa...dar daca privesti in ansamblu cred ca sunt si oameni care chiar fac treaba (si l-as numi aici pe Boc ca prim exemplu, pentru ca e aproape de mine - a schimbat fata clujului de cand a devenit primar). Ma duc la vot ca sa aleg pomul cu cele mai putine mere stricate![]()
si eu o sa merg sa votez daca sunt in zona. multi vor fi plecati in weekendul asta cu 1 decembrie.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
eu unul nici nu stiu exact ce se voteaza si nici nu ma intereseaza. Oricum toti sunt hoti
:)
eu merg
Daca va credeti mai buni decat cei inscrisi, de ce nu candidati?
Daca chiar nu aveti din ce alege, poate va convine http://www.pambuccian.ro/, se poate vota de oriunde.
Emil, eu te consider un om destept si cu capul pe umeri, eu zic ca daca stai putin sa te gandesti, mai sunt si oameni in politica noastra care fac treaba. Sau vrei sa zici ca Romania de azi e ca Romania de acum 10 ani? Pentru ca eu vad progrese peste tot unde ma uit. Sigur, vin incet, sigur le incetinesc si mai tare unii care fura, mint cu nerusinare si apoi ne milogesc sa ii votam. Dar votul nu il dai pentru aia, votul il dai pentru cei care fac treaba.Oricum toti sunt hoti
P.S. Prevad ca o sa fie un thread lung si plin de injuraturi![]()
Imi vine acum in minte spusele unui profesor de la facultate "Eu as vrea ca pe buletinul de vot sa existe si optiunea «Nici unul dintre cei de mai sus»"
Ma voi duce la vot, asa cum m-am dus de fiecare data pana acum. Cat despre "oricum toti sunt niste hoti" deja a devenit stresanta sintagma asta... noi romanii iubim la nebunie efectul turma!![]()
si eu spun ca daca exista oameni corecti in politica sunt oricum manipulati de cei de sus, deci nu-mi fac probleme. Nu conteaza ce partid guverneaza PSD, PDL sau care o mai exista oricum impart ei ciolanul intre ei . Numai daca vedeai prin Ploiesti caravanele cu manelisti care blocau strazile si asa aglomerate facand propaganda ... te apuca dezgustul.
Mai de dimineata nu stiam de ce nu pot inainta cu masina pe o straduta...pai era blocata circulatia ca ofereau de la nu stiu de la partid pungi cu mancare sau nu stiu ce...a vrut sa-mi dea si mie si mi-a zis parca sa pun stampila pe pozitia 4 sau asa ceva. I-am zis ceva de dulce...poate ca a fost urat din partea mea..dar m-am saturat![]()
:)
Prietene (tudi) ce ai alege tu dintre Udrea si Luminita Anghel? Hm? Ia zi tu si lumineaza-ma...
PS
Da, sesizezi bine bascalia/ironia/tonul din spusele mele, dar pe cuvant ca m-am abtinut cum nu am mai facut-o de mult timp, pentru ca mi-esti simpatic...
Nu stiu cum sunteti voi sau ce simtiti voi, insa mie imi este din ce in ce mai sila de aceasta tara, de cei care au puterea si vor mai mult, mi-e sila de cei carora nu le pasa, mi-e sila de politie care nu-si face treaba indiferent ca e politie economica, de circulatie sau de strada, mi-e sila de doctorii care nu se mai satura de spaga, mi-e sila de prosti, care sunt din ce in ce mai multi, mi-e sila de drumul la munte, ca a devenit imposibil pentru un om normal, mi-e sila de cei care promit autostrazi in pragul alegerilor, si in general mi-e cam sila de tot ce ma inconjoara, cu foarte putine exceptii...
Si ca sa fie cireasa de pe tort, mi-e sila de o doamna ministru (a muncii parca), care candideaza si ea in nu-stiu-ce-colegiu si care a avut nesimtirea sa vina la usa la ora 21 sa ma roage sa votez... "ca voi astia mai tineri sunteti cam reci fata de politica si nu prea va intereseaza" !!! Mai scuteste-ma!!! De ce m-ar interesa? Nu va convine? Exilati-ma in Austria!
Ne place sau nu, in Romania ACUM, este legea junglei... Reuseste cel care este mai nesimtit, mai pilos, care da mai bine cu pumu' ... oriunde, oricand... Hai ca deja v-am /m-am plictisit de discutia asta...
Sper sa nu o luati personal careva...
Ultima modificare făcută de Toto; 28th November 2008 la 16:40.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)