da si sora mea are un vaio si cred ca ar fi ultima (sau nu chiar) optiune pe care as alege-o tinand cont si de pret!Decat Vaio (am vaio) mai bine-ti iei cate un Acer la 12 luni, timp de 4-5 ani![]()
as fi facut o reducere destul de bunicica dar din pacate am vrut sa cumpar cu cardul Avantaj 12 rate fara dobanda!dupa ce te hotarasti, cumpara-l si tu printr-un link de afiliat - nu conteaza de pe site-ul cui
dupa ce am mai citit si ceva review despre modele cat de cat asemanatoare m-am hotarat sa iau modelul Asus K52JE, sunt aproape convins ca este mai slab brandul decat HP si Dell insa mi-sa parut destul de ok la bani lui.As merge pe un Asus. Ofera raportul calitate/pret cel mai bun.
Am instalat pe el Windows 7 a durat fix 25 de minut de cand am introdus CD-ul si pana sa finalizat complet instalarea, dupa, l-am folosit putin mai mult pe youtube si facebook dupa aproape 3 ore bateria mai avea 25%.
Deocamdata sunt multumit daca vreti mai multe detalii maine il bag in teste si va pot aduce mai multe detalii!
Ms tuturor pentru raspunsuri !

Răspunde cu citat