Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Discutie privitoare la drepturile de autor

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Fiecarui site vizitat i se trimite in header informatii despre motor, indexare, in plus daca cineva doreste sa scoata continutul indexat din blogfollower o poate face, insa proprietarul sitului mi-a dat de inteles ca nici macar habar nu are ca e motor de cautare.
    Oricum cine si-ar dori situl exclus din motoare de cautare?

Deci in consecinta daca eu as fi vinovat, tot pe acelasi rationament sunt vinovate toate motoarele de cautare, inclusiv rss readurile si multe alte situri care se bazeaza pe crawling

Acum sa revenim la subiectul initial, voi cum ati proceda daca ati fi dati in judecata fiindca sunteti pozitionati mai sus decat autorul unui articol, poezii,etc orice are el impresia ca are dreptul sa fie number 1 in SERPS?(Eu unul i-as rade in nas)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Rares, bun argument. Insa este discutabil. Un exemplu similar este ubervu al lui Oane care face fix ce face blogfollower urmat de caching pe rezultate.
    uberVu ar putea fii un serviciu folositor, daca ar pastra continutul pentru el si n-ar spama motoarele de cautare cu el. Probabil o sa le vina si lor randul cu o penalizare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Fiecarui site vizitat i se trimite in header informatii despre motor, indexare, in plus daca cineva doreste sa scoata continutul indexat din blogfollower o poate face, insa proprietarul sitului mi-a dat de inteles ca nici macar habar nu are ca e motor de cautare.
    Oricum cine si-ar dori situl exclus din motoare de cautare?

Deci in consecinta daca eu as fi vinovat, tot pe acelasi rationament sunt vinovate toate motoarele de cautare, inclusiv rss readurile si multe alte situri care se bazeaza pe crawling

Acum sa revenim la subiectul initial, voi cum ati proceda daca ati fi dati in judecata fiindca sunteti pozitionati mai sus decat autorul unui articol, poezii,etc orice are el impresia ca are dreptul sa fie number 1 in SERPS?(Eu unul i-as rade in nas)
    Daca omul nu si-a dat seama ca ala e un motor de cautare, asta nu te face pe tine nevinovat. Daca omul nu vrea sa apara siteul lui acolo, atunci e dreptul lui si trebuie sa-l scoti. In plus nu conteaza ca ai un rank mai bun cu continutul meu, tot furt e si nu ai voie sa-l copiezi.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    Scuze ca deviez de la subiect

Haotik in cazul tau era vorba cumva de un site care in mare parte era de anunturi ?
    Exact, publitm, ceva de genul, s-ar putea sa fie publion.ro dar la cum arata acum, mult mai misto, poate o fi altul.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

deadworldisee, crezi ca are importanta daca omul si-a dat seama ca ce ai tu e "motor de cautare" sau nu?. Ti-a spus clar ca nu vrea sa beneficieze de serviciile tale si nu vrea ca siteul lui sa apara acolo. Punct. E totul suficient de clar.
    Comparatia cu Google, yahoo sau alte motoare de cautare in adevaratul sens al cuvantului este deplasata. Si da, asa cum ti-am mai zis, acolo ai optiunea ca daca nu vrei sa apari sa nu apari...

Eu unul nu mi-as lasa blogul intr-o astfel de lista, asa cum am mai zis siteul tau nu serveste decat puilor de spammeri, zic pui pt ca aia seriosi au alte metode.

Si ca tot veni vorba de motor de cautare, pana acum nu am mai vazut motor de cautare cu doar 74k pagini, daca vrei am niste txt-uri prin pc (2-3) care daca le pui cap la cap insumeaza vreo 150k de bloguri do-follow, aranjate frumos dupa PR Si-asa nu am ce face cu ele ca nu obisnuiesc sa le folosesc.

PS: Apropo, vezi ca paginile unui motor de cautare adevarat nu prea apar in search-ul altui motor de cautare. Ai inteles ce am vrut sa spun. Nu-mi amintesc sa fi cautat vreodata in google "geam termopan" si sa-mi apara ca rezultate cache-uri din yahoo...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 11th December 2010 la 13:37.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Rares , in primul rand nu conteaza cate pagini indexate am, fiindca oricum crawlerul e oprit de mult, si nu vad logica de ce ar trebui sa te folosesti de argumentul asta ca sa arati ca situl meu e stift si tu poti manual mai multe(bravo tie ca manual poti face miliarde de pagini ..whatever)
    Si doar pentru ca paginile cu cachuri apar in alte motoare de cautare e un argument plauzibil ca asta e furt?Tot dupa rationamentul asta pot sa zic ca Google nu fura continut pentru ca nu lasa sa fie indexate paginile de alte motoare....numai ca nu are logica cu motivul pentru care vrea ala sa ma dea in judcata

Si acum sa revenim inca o data la subiectul de baza,si sa nu mai batem campii si sa nu gasim orice nod in papura.OMUL ALA VREA SA MA DEA IN JUDECATA FIINDCA RANKEZ MAI BINE CA EL CU PAGINILE LUI INDEXATE!!!!
    Si discutia asta nu era vorba despre drepturi de autor ci de faptul CA OMUL HABAR NU ARE SEO SI MA ACUZA PE MINE CUM CA I-AS FI PERICLITAT IMAGINEA IN MOTOARE DE CAUTARE.

SI ACUM CA SA INCHEI TOT TALAMACUL ASTA CARE A LUAT-O RAZNA>>>>> ALA ARE SITE DE RETETE NATURISTE ,pe care nici macar el nu le-a inventat ,ci le-a luat de pe alte situri si doar a facut un fel de biblioteca online prin care vinde niste produse pe baza de plante (evident neinventate de el), ceva gen cum sunt siturile de POEZII, pe care absolut nici un webmaster nu ARE DREPTURI DE AUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, SI DA PUTEA BLOCA SA NU II MAI FIE INDEXAT SITUL!

PS: fara suparare lume, dar cand cititi un post si vreti sa comentati, dati si voi click pe siturile in cauza, si nu mai comentati pe langa subiect si gasiti noduri in papura
    Titlul nu trebuia EDITAT, fiindca da impresia ca in acest thread se vorbeste despre drepturi de autor pe care EU le-as fi incalcat, si de fapt tema era alta.
    Ultima modificare făcută de deadworldisee; 11th December 2010 la 15:20.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Dead, nu poti da ca titlu unui post ceva de genul "mor de ras". Si te rog sa iti editezi postul de mai sus cu litere normale. All caps nu ajuta cu nimic.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

deadworldisee, nu am zis o clipa ca siteul tau e un stift, am vrut doar sa spun ca e departe de a fi un "motor de cautare", iar comparatiile cu google si restul nu au niciun rost, ca si cum m-as compara eu cu Bill Gates...

In rest e treaba ta ce faci, din punctul meu de vedere omul poate avea pretentia ca siteul lui sa nu apara la tine in motor, iar faptul ca tu ii indexezi contentul de pe site fara voia lui e oarecum ilegal. Daca spui ca el oricum nu are content original ci e luat de pe alte siteuri nu e nicio problema, poti indexa linistit acele siteuri...

In cazul unui proces pe aceasta tema, sansele tale de castig sunt nule. Sunt tare curios cum vei veni tu in instanta si vei da ca exempe Google si Yahoo.

Din punctul meu de vedere omul are dreptate, tu nu..., te folosesti de contentul lui pentru a obtine diferite beneficii fara a avea acordul lui. Tu poate o iei ca o gluma, el nu...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 11th December 2010 la 16:09.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O discutie care m-a amuzat teribil azi
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 28th June 2011, 20:28
  2. drepturi de autor
    De daniweb în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th November 2009, 09:56
  3. Autor articole
    De miller în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th August 2008, 17:02
  4. Doresc niste idei privitoare la optimizarea unui site
    De aveul în forumul Servicii web / Jobs