a folosit cineva serviciile oferite de ecopyright . ro ?
rog sa posteze parerea lui despre aceste servicii.
a folosit cineva serviciile oferite de ecopyright . ro ?
rog sa posteze parerea lui despre aceste servicii.
nu inspira deloc incredere. adica eu unul stiu ca nu era asa de usor sa ai copyright pe ceva, procesul de inregistrare fiind mai costisitor.
astia soto nu`s pe treaba lor ... drepturile de autor/proprietate nu le obtii cu 10 euro si trimitand un document cu ceva text si/sau imagini pe care zici tu ca l-ai creat ..
Sa fim seriosi ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Nu e vorba de marca inregistrata, e vorba de copyright.
Site-ul doar inlocuieste metoda clasica cu plicul autoadresat:
Serviciul on-line oferit de Romania Copyright Services este o alternativa moderna si eficienta fata de metodele traditionale de obtinere a datei certe care presupuneau confirmarea de primire prin trimiterea recipiselor postale sau depunerea fizica a documentelor in diferite medii (notar, avocat, presa, etc.) ce ofereau o data certa creatiei, lucru ce va ofera siguranta asupra proprietatii intelectuale in timp util..Corect! Le obtii GRATIS in momentul in care creezi opera.drepturile de autor/proprietate nu le obtii cu 10 euro
EDIT: la sapaturi mai adanci: Dovada cu "plicul" nu e acceptata in toate tarile. Cea mai sigura metoda e cea cu ORDA.ro. Preturile par rezonabile (in jur de 100 de ron pe opera). Dar aici e vorba doar de dovada pt. tribunal. Drepturile le obtii automat in clipa in care creezi.
Ultima modificare făcută de big; 27th October 2009 la 13:48.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
am citit pe situl asta ca preturile sunt mai mari de 10 euro (100 ron stiu si eu) dar diferenta e subventionata prin ceva program de la UE
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)