Eu pot sa spun ca de 2-3 luni de cand am contul aici, am observat ca cel putin un sfert, sa nu zic mai mult, din discutii (inafara de topicurile gen marketplace cu le, vanzari, cumparari etc.) au fost cu certuri. Nu condamn pe nimeni si va rog daca se poate sa NU deschideti subiectul, lucrurile deja s-au rezolvat cu bine, zic eu.
Am urmarit forumul zilnic, la inceput citind cu mare interes mesajele care apareau, dar dupa un timp toata treaba devenise o rutina, pentru ca nu se vorbea mai despre nimic, doar se repetau anumite lucruri, cu cateva exceptii, insa nu am renuntat sa nu fiu la curent cu ce se intampla.
Ceea ce cred eu ca vrea RoManiac sa spuna e ca ar trebui sa fim MULT mai constructivi in mesajele pe care le lasam, si aici pe forum ne intereseaza calitatea nu cantitatea nu ?
Tocmai vorbeati despre testing si despre a duce lucrurile la extrem cu Google pentru a-l intelege mai bine dar se pare ca ati uitat de un test pe care Dan si Cristi, daca nu ma insel, l-au propus cu ceva timp in urma. http://forum.seopedia.ro/metode-de-p...siva-spam.html Ii felicit pentru initiativa chiar daca in ultimul timp l-au cam neglijat, probabil din cauza unor probleme si lipsei de timp, dar pana la urma intentia conteaza si faptul ca au trecut la lucruri concrete. Asta e un lucru care ar trebui sa fie luat exemplu si de ceilalti useri care pot sa isi permita sa arunce niste $ pe anumite teste si sa impartaseasca rezultatele aici.
@Adrian, sunt de acord cu tine pana la un punct. Anumite lucruri nu sunt gratuite si nimeni nu le va impartasi pe gratis, dar sa faci tot forumul cu plata nu e o solutie. Cred ca nimeni, cand si-a facut cont aici, nu avea nici macar un sfert din cunostintele pe care le are acum, respectiv situatia financiara.
Daca mai am ceva de adaugat revin, astea sunt cateva lucruri pe care am vrut sa le spun. Sper ca nu se supara nimeni.

Răspunde cu citat