Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Implicare redusa pe forumul seopedia din partea userilor

Afișare hibrid

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Corect dar principiul meu este ca pe Google pana la urma avem loc cu totii. Poate ca doresc sa discut aici astfel de lucruri din cauza ca marea majoritate a saiturilor din care castig sant pe international.
    Mai bine o comunitate mult mai restransa in care sa se discute astfel de lucruri si unde sa se intre doar pe baza unui CV bine pus la punct si a unor referinte puternice din partea unuia sau mai multor useri. Cu alte cuvinte intri daca ai ceva mai mult decat ABC-ul SEO pus la punct. Vei intra daca ai concluzii bine documentate si pe care le poti demonstra.
    In felul asta se poate intari mult mai mult comunitatea.

Stiu ca imi vor sari multi in cap in momentul asta dar in ritmul acesta probabil forumul se va plafona la un moment dat. Daca nu e deja plafonat.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Stiu ca imi vor sari multi in cap in momentul asta dar in ritmul acesta probabil forumul se va plafona la un moment dat. Daca nu e deja plafonat.
    O sa incerc doua argumente contra:
    1. In doar cele cateva luni de cand sunt membru cand am avut probleme de fiecare data s-a gasit cineva care sa ma ajute ( asta atunci cand n-au fost mai multi! ).
    2. Daca as fi un membru foarte experimentat poate ca nu as avea ce sa invat de la cei neexperimentati... cu exceptia noutatilor/stirilor SEO.

Conform principiului: "unde dai si unde crapa" ma gandesc de cateva zile deja sa initializez un thread in care sa se discute nebunia SERP din ultima perioada cu exemple concrete de siteuri care au scazut dar si care au crescut si cu cat mai multe speculatii posibile.
    Poate ca este un long shot dar alta ideea mai buna nu am si personal imi permit sa bat campii ( speculatii la liber ) deoarece nu am o reputatie SEO care sa aiba de suferit. Oricum o sa aiba cine sa demonteze ideile complet aberante si premiza este aceea ca poate o pleznim intr-un fel sau altul. Am mentionat si siteuri care au crescut deoarece printr-o logica inversata poate ne dam seama ce s-a intamplat cu celelalte si oricum avem sanse mai mari sa intelegem fenomenul.

Ii dam drumul???
    ( daca da promit sa particip cu cel putin un site in zilele urmatoare; nu cred ca are importanta .ro sau .com sau altele deoarece se pare ca fenomenul se intampla peste tot ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. "La Multi Ani" Din Partea Seopedia
    De Krumel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 576
    Ultimul Post: 25th November 2015, 10:57
  2. Ce ati vrea nou pe Forumul Seopedia?
    De johnyk_vl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 9th August 2011, 04:11
  3. Nivelul de experienta SEO/SEM, al userilor seopedia
    De Eradu în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 50