Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: forum etnobotanice

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Cum am zis, eu m-as implica doar intr-o initiativa antidrog.
    Da, unii sunt predispusi sa cedeze mai usor ispitei, daca le pui la dispozitie un forum pro droguri ii incurajezi/ajuti sa o ia pe calea asta.

Fenomenul e inca la inceput si exista doua posibilitati de dezvoltare,
    1. Pana la urma se va interzice total activitatea pt ca se pare ca oricate ”sortimente” se interzic apar in acelasi ritm altele noi la fel toxice, ba mai mult se pare ca incep sa se amestece cu droguri interzise, ca mna, drogatul nu e profitabil pt dealer pana nu ajunge la dependenta.
    2. Nu se interzice total activitate si flagelul continua (in acest moment e inca la inceput) si vor creste exponential numarul de ”distrusi” care vor avea nevoie de mult ajutor ca sa mai revina la o viata normala, si de aici o noua industrie si vaca de muls pt unii.
    Ultima modificare făcută de Eradu; 4th November 2010 la 18:56.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Cum am zis, eu m-as implica doar intr-o initiativa antidrog.
    Da, unii sunt predispusi sa cedeze mai usor ispitei, daca le pui la dispozitie un forum pro droguri ii incurajezi/ajuti sa o ia pe calea asta.

Fenomenul e inca la inceput si exista doua posibilitati de dezvoltare,
    1. Pana la urma se va interzice total activitatea pt ca se pare ca oricate ”sortimente” se interzic apar in acelasi ritm altele noi la fel toxice, ba mai mult se pare ca incep sa se amestece cu droguri interzise, ca mna, drogatul nu e profitabil pt dealer pana nu ajunge la dependenta.
    2. Nu se interzice total activitate si flagelul continua (in acest moment e inca la inceput) si vor creste exponential numarul de ”distrusi” care vor avea nevoie de mult ajutor ca sa mai revina la o viata normala, si de aici o noua industrie si vaca de muls pt unii.
    Fenomenul e la inceput, dar a luat o amploare enorma si foarte multe din plantele astea creeaza dependenta. Pe langa asta, sunt mult mai daunatoare decat drogurile ilegale. Daca poti trai o viata linistit fumand marijuana, din astea mori in cativa ani.
    Cat despre interzicere, nu stiu cum ar putea sa faca. Interzic anumite plante, apar altele. Singura solutie ar fi sa faca o lista cu plante permise si sa nu ai voie sa vinzi sau sa consumi nimic altceva, dar banuiesc ca ar fi destul de greu.

Deci afacerea asta cred ca va merge in continuare si e posibil sa devina una dintre cele mai productive in Romania.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@Eradu, doar sa ma racoresc, in calitate de fumator (de tutun)

Diferenta intre etnobotanice si alcool nu e mare. Crapa destui din certuri generate de betii si uite ca nimeni nu se zbarleste la alcool. Poate chiar mai multi pt ca alcoolul e chiar accesibil si nici nu are etichete macabre, campanii antii-alcool.
    Chiar nu mi se pare corect.

Etichete macabre: 1kil de vin vs 1 pachet de tigari.

De la un pachet de tigari sigur nu crapa nimeni, de la 1 kil de vin se poate intra in coma si chiar muri. Daca omul se urca si in masina... e bomba.
    Ambele dau dependenta.
    Dar avertismente... gasesti doar pe tigari.
    Chiar nu e corect.

Slogan "face rau celor din jur" : tigari versus 1 autoturism.
    Alta abureala.
    Ok, fumul dauneaza celor din jur.
    Dar un banal autoturism? Emana si gaze si milioane de oameni mor (sigur) din cauza autoturismelor, chiar si treji (neatentie, somn... ).
    In Franta cica (neverificat) masina e considerata arma alba.
    Avertismente macabre pe autoturime? Vise
    Iar nu mi se pare corect.

Revenind la etnobotanice... fiecare tre sa fie liber sa se sinuicida in felul lui. Unii prefera viteza... ca avertismente pe autoturisme in veci nu vom avea

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nu sint sigur ca Seopedia e un forum pentru astfel de discutii. Noi incercam sa le evitam ptr ca astfel evitam certurile inutile.

N-am inteles pana la urma daca e vorba de optimizarea unui site sau despre consumul unor ierburi ieftine?

Asa ca va rog sa duceti discutia pe o directie care sa aiba treaba cu Seopedia.

Multumim.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de ibaldazar Vezi Post
    Care credeti ca sunt implicatiile din punct de vedere legal ale unui forum de consumatori de etnobotanice?
    Legal probabil ca nu o sa ai probleme. Ma intreb insa cum e cu moralitatea. Preferi sa faci ceva bani din asa ceva ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Scuze nea Krumele pt offtopic. Am eu ce am cu "avertismentele macabre targetate".

@ibaldazar
    Nefiind jurist, consider totusi ca e ok sa deschizi un forum despre produse comercializate legal, cu restrictii (similar cu alcool si tutun).
    Ca sa mai inmoi spiritele, poti face o sectiune despre "cum se bea un vin bun", "cum se prepara o pipa buna", teme acceptate deja.

offtopic:
    Cu moralitatea... e relativ. Sunt tari europene mai permisive pe multe nise considerate imorale in Romania.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Cu moralitatea... e relativ. Sunt tari europene mai permisive pe multe nise considerate imorale in Romania.
    @offtopic
    Probabil ca asa este in viziunea unora. Ce ma mira cel mai tare, legat de subiectul asta si nu numai este ca o mare parte din userii SeoPedia nu vad nici o problema din a scoate bani din lucruri de genul asta.

S-au terminat nisele ? Chiar atat de limitat e internetul ? Idei CONSTRUCTIVE nu mai exista ? Bani cu orice pret ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

La subiectul mentionat titlul original era "cum se fac bani". Am cerut schimbare titlu la forma actuala pt ca era o "incercare de a face bani" si deruta userii.

Similar si aici: e doar o idee. Pana la primul euro incasat... e cale lunga.

Din pura intamplare... autorul threadului este acelasi coleg care s-a gandit la un proiect de comunitate pentru un oras unde nu se intampla nimic, subiect inca deschis.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Pana la a incasa banii e cale lunga, de acord, dar site-ul e facut pentru a scoate ceva de pe urma lui.

Gandeste-te ca intra pe forumul asta de drogati, copilul tau de 14 ani. Vede acolo: "am tras pe nas iarba x si a fost super tare !". Unde duce asta ? Copiii sunt foarte influentabili. Vrem sa promovam asa ceva ?

@Krumel, scuze pt. offtopic

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Si asta ramane inca deschis daca subiectul e legat de SEO si SEM.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum e mai bine: forum.site.ro sau site.ro/forum?
    De gigipok în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2010, 20:15
  2. Forum Posters Gay Lesbian forum si alte forumuri adult
    De w3bmaster în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2009, 22:32
  3. forum
    De steff în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st May 2008, 00:47
  4. Our Forum
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 14th March 2006, 10:20
  5. Forum
    De tiurean în forumul Studii de caz
    Ultimul Post: 31st May 2005, 07:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •