Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
Exact! Asta e si ideea, ecommerce-ul are un cuvant greu de spus iar in Romania e la pamant comparativ cu .com-ul. Unde sunt cele 6 milioane? Oriunde numai pe magazinele online nu,de asta si lipsa campaniilor publicitare, de ce sa fac reclama la ceva daca lumea oricum nu cumpara online.
Si sincer nu inteleg, de ce ar cumpar cineva de la Media Galaxy sau eu stiu ce alt magazin cu preturi piperate cand ar putea sa cumpere de pe emag la un pret mult mai mic, cu transport gratuit. Noroc ca mai ajuta putin plata ramburs ca daca era numai cu cardul.
Oricum in mare nu se castiga online la noi pentru ca nu se cumpara online, si asta nu doar la magazine ci informatii, conturi and so on...
nu e cam pe subiect .. dar nici magazinele online cu produse electronice nu au preturi asa de mici ca sa merite sa cumperi de la ei. Tot timpul m-am uitat sa compar preturile si aproape de fiecare data au fost mai mai sau la fel cu cele din magazine.

Referitor la nise .. sunt o gramada de nise pentru romania. E adevarat ca din ele nu se scoate asa multi bani dar nu mori sarac de pe urma lor.
Multe dintre site-urile romanesti sunt prost facute, prost gandite , prost optimizate si singura cauza din care ele functioneaza asa e ca nu exista concurenta.

Daca ar exista concurenta si site-uri de calitate s-ar cauta mult mai mult oameni care sa se ocupe de programare de seo, mentenanta etc. Problema e ca acuma in romania toti sunt programatori. Si-au "instalat" un blog si l-au skinuit putin si gata au site sau instaleaza un site gratuit de anunturi sau un forum si gata au site