Hop si eu!Am invatat multe de pe SeoPedia, deci vreau o banca la geam pe partea stanga (asa stateam in liceu, in "ze good old days").
![]()
Hop si eu!Am invatat multe de pe SeoPedia, deci vreau o banca la geam pe partea stanga (asa stateam in liceu, in "ze good old days").
![]()
Prezent la datorie!
Stati asa.. e cineva care nu a stat in banca de la geam? Se pare ca cei din banca de la geam ajung webmasteri![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Prezent si eu in ultima banca de pe mijloc, mai mult ca cititor.
Edit: In banca de la geam am stat doar cand eram boboc.
prezent si eu..la geam dar nu in ultima bancaeu preferam la geam pentru ca ma plictiseam in ora si ma uitam pe geam
![]()
Poate poate se gandeste cineva sa faca o scoala Seopedia pe bune... vad ca locurile in banca repede le-am ocupat cu totii, s-a strans lume pentru Clasa 1 A
treceti la 1 B daca mai sunt doritori . Totusi profesorii se cunosc?
Prezent, in curand voi avea mai mult timp de postat
haos, e normal ca oamenii sa isi promoveze siteurile, au spus si multe chestii utile
prezent si eu in ultimele 8 luni pe seopedia( un pic cam repetent- cu intrebarile mele stupide)
eu stateam pe mijloc ultima banca la scoalasi nu ma plictiseam deloc
![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)